Det skickas just nu ut falska SMS och mail där Elgiganten står som avsändare. Läs mer >> 
Jämför produkter Du kan jämföra upp till 3 produkter

Hoppa in i det - med Huawei Honor 8

Huawei Honor 8 är telefonen som kombinerar användarvänlighet med bra hantverk och elegant design. Den slanka telefonen med fingeravtrycksläsare och kamera med dual-lins på baksidan är perfekt till dig som vill ha en bra telefon som håller hela dagen. Om du blir tvungen att ladda mobilen under dagen, så kan Honor 8 ladda upp till 47 % på endast 30 minuter.

Designat till det mesta

Honor 8 har en metallkropp med 2.5D glas både fram och bak. Den välvda skärmkanten gör at den 153 g lätta telefonen ligger perfekt i handen. Telefonen som endast är 7,5 mm tunn kommer att imponera dig med sitt utseende. När du bär runt Honor 8 kommer du att kunna se på baksidan hur den uppfångar ljuset, vilket ger denna 5,2” stora telefonen en helt unik look.

En minimalistisk fingeravtrycksläsare på baksidan kan användas som programmerbar knapp. Använd den t ex till att snabbt och enkelt öppna din favoritapp. Du kan också programmera Honor 8 till att göra bestämda kommandon när du trycker på skärmen med dina knogar.

 Hoppa in i det -  med Huawei Honor 8

Perfektion under ytan

Under ytan finner du en octa-core Kirin 950-processor, som kör med 2,3 GHz och 4 GB RAM. Du kommer med denna processor uppleva en mer strömlinjeformad och felfri multitasking. EMUI, Huaweis eget intuitiva användargränssnitt för Android, gör det möjligt att krydda dina ikoner med roliga teman, så att du kan ge din telefon en helt ny look. Honor 8 säljs med 32 GB och 64 GB, med möjligheten för att utvidga med Micro-SD.

Honor 8 är perfekt till dig som använder mycket tid på din telefon. Honor 8 är utrustad med ett kraftigt 3.000 mAh batteri, som stödjer snabbuppladdning och ger dig upp till 47 % på en 30 minuters uppladdning. Det kraftiga batteriet gör att telefonen har ström hela dagen vid normal användning. En full uppladdning kan t ex ge dig upp till 20 timmars musik eller 11 timmars video.

Fångar dina vardagsäventyr

Honor 8 har en dual 12 MP kamera på baksidan, samt en 8 MP frontkamera med blixt för att du ska kunna ta perfekta selfies. Dual-kamerans två linser arbetar ihop, uppfångar både färger och ljus och hjälper till med att göra bilderna skarpare.

Om du vill ta extra fina bilder, har kameran en professionell inställning, som gör att du enkelt kan fånga dina vardagsäventyr. Kameran öppnas lätt genom att dubbelklicka på volymknappen.

Hoppa in i det -  med Huawei Honor 8

Huawei Honor 8:

Inga produkter

 
  • 5,2" Full HD-skärm
  • Android 6.0 Marshmallow
  • Dubbel 12-megapixelkamera
  
 
 
  • 5,2" Full HD-skärm
  • Android 6.0 Marshmallow
  • Dubbel 12-megapixelkamera
  
 

Se fler intressanta produkter:

Senast uppdaterad 2016-08-25 10:08:19