Jämför produkter Du kan jämföra upp till 3 produkter

Kundfavoriten - HP Pavilion 14

HP Pavilion 14 är omtyckt av kunder tack vare sin stabila prestanda och kommer att inspirera dig samtidigt som du får utlopp för din kreativitet. Designen är oemotståndlig då den bärbara datorn är både modern och stilren. Dessutom väger den inte mer än 1,5 kg och passar därmed perfekt att ha med på föreläsningar, till biblioteket eller i möten.

Arbeta effektivt hela dagen

Pavilion 14 från HP har upp till 10 timmars batteritid. Det betyder att du kan arbeta hela dagen samtidigt som du har tillräckligt med batteritid kvar när du vill ta en paus. Om du vill se på filmer eller TV-serier varar batteriet i ungefär 8 timmar. Denna dator är packad med de funktioner du behöver för att vara kreativ och du kommer garanterad att bli inspirerad.

 Unik design

Unik design

Du får leta länge för att hitta en lika stilren och modern dator som HP Pavilion 14. Designen är utformad i en klass för sig och datorn är otroligt lätt då den endast väger 1,5 kg och är 2 cm tunn. Datorn lämpar sig därför utmärkt att bära med i väskan eller ryggsäcken oavsett om du ska på föreläsning, till biblioteket eller på ett möte utanför kontoret. Designen kommer i delikat guldfärg eller i stilren silverfärg.

Kraftfull ljudupplevelse

HP Pavilion 14 är utrustad med dubbla HP-högtalare, HP Audio Boost och inställningar som är anpassade av experter på B&O Play. Detta ger ett fylligt och autentiskt ljud som lämpar sig utmärkt om du ska se på film eller lyssna på musik. Datorn är även utrustad med HP Lounge som innebär att du får obegränsad åtkomst till Universal Musics musikbibliotek i 12 månader helt gratis.

 Kraftfull ljudupplevelse

Elgiganten är mer än elektronik

Vi jobbar stenhårt för att vara ditt förstaval när det gäller elektronik. Men det handlar inte bara om pris och produkt, utan också om tillit. Elgiganten lägger inte bara vikt på det som händer innan du har köpt en vara, men också om det som händer efteråt. Elgiganten handlar om så mycket mer än elektronik – det handlar om dig.

 Supportavtal för dator

Supportavtal för dator

Vill du ha en uppdaterad dator? Med våra KNOWHOW-tjänster får du en uppgraderad och anpassad dator redo att användas från första stund. Med ett supportavtal till din nya dator så får du en uppdaterad och specialanpassad produkt som är klar för användning direkt. Behöver du hjälp under avtalsperioden så får du assistans via telefon med fjärrstyrning eller på plats i våra varuhus. Välj mellan 6-36 månader.

... med Intels bästa processor någonsin!*

7:e generationens Intel® Core™ i processorserien har höjt ribban för datorprestanda! Den här blixtsnabba, funktionspackade processorfamilj med inbyggd säkerhet är redo att lyfta din produktivitet, kreativitet och ditt 3D-spelande till nästa nivå. 7:e generationens Intel® Core™ i processorserien aktiverar dessutom de spännande funktionerna i Windows® 10, så att du kan släppa lös fantasin och utforska möjligheterna utan gränser.

SSD (Solid State Drive)

SSD-teknologi är det just nu snabbaste och mest effektiva alternativet till traditionella hårddiskar. Eftersom det inte finns några rörliga delar, genererar en SSD inte något mekaniskt ljud, samtidigt som den är extremt hållbar. Imponerande hög läs/skriv-hastighet innebär dessutom snabbare uppstart och kortare laddningstider.

Full HD 1080p

Kristallklar Full HD-upplösning med omkring två miljoner pixlar. Om du använder datorn varje dag rekommenderar vi att du väljer en dator med Full HD-upplösning eller högre.

Windows 10

Windows 10 levererar snabb upstart, en välkänd startmeny med en twist samt nya sätt att vara produktiv på alla dina enheter. Du kommer även att älska egenskaper som en helt ny webbläsare (Edge) och Continuum-funktionalitet, som optimerar Windows 10-upplevelsen på alla typer av enheter.

Läs mer om Elgigantens produkter: