Jämför produkter Du kan jämföra upp till 3 produkter

HP Spectre Folio - Stil utan dess like

Unika HP Spectre Folio är den första datorn i världen som beklätts med 100 procent äkta läder. Samtidigt levererar datorn rejält med både prestanda och flexibilitet, och har dessutom en otroligt lång batteritid. Denna premiumprodukt fås endast hos Elgiganten.
Nyskapande design

Möt den ultimata premiumdatorn

Med Spectre Folio har HP skapat en en bärbar dator som slår det mesta vi har sett. Folio är världens första dator med en design i 100 % äkta läder, och med en kombination av stil och funktionalitet som slår en rad innovativa rekord är detta en dator för dig som vill sticka ut lite extra. HP:s kreation är kort och gott en stilikon med touchskärm i en unik design och massor av kraft på insidan.

3 smarta lägen

Snygg, stilren och flexibel

De flesta som är på jakt efter en dator i dag letar efter en produkt som ger produktivitet och flexibilitet var man än befinner sig. Hemma, på tåget, på flyget och så vidare. Med HP Spectre Folios 3 olika smarta lägen kan du anpassa datorns funktion till den du är i behov av just nu. Välj mellan tablet mode, klassiskt 2-1-1 bärbar dator-läge och Media-mode när du vill ta del av filmer och serier på affärsresan, till exempel.

Upp till 18 (!) timmars batteritid

Kraftfull prestanda och ett urstarkt batteri

Med en 8. gen. Intel® Core™ processor kan du vara säker på att Folio ger dig den hastighet och prestanda som behövs för en hektisk vardag, både på jobbet och på fritiden. Datorn har också ett bakgrundsbelyst tangentbord som underlättar för dig som vill kunna jobba överallt (även i en nedsläckt flygkabin, till exempel) och en fenonomal batteritid på upp till 18 timmar. Just batteritiden är också något som få andra bärbara datorer kan konkurrera med.

Ljud från Bang & Olufsen

Premium även i ljud och bild

HP Spectre Folio är inte bara en flexibel arbetshäst, den är också en bärbar underhållningsmaskin. Datorn kan skryta med ett imponerande ljud från fyra HP-högtalare med HP Audio Boost som finjusterats av experter från danska ljudspecialisten Bang & Olufsen. Spectre Folios slanka och stilrena design går också igen i den 13,3 tum stora IPS LED touchskärmen som maximerar skärmupplevelsen istället för kanterna. Med 1080p i upplösning får du en fantastiskt kvalitet, och med HP Pen (som ingår i köpet) kan du dessutom enkelt navigera, anteckna, redigera bilder eller designa skisser direkt på skärmen.