Jämför produkter Du kan jämföra upp till 3 produkter
Bärbar 2-i-1 dator HP Spectre x360

Förförs av 2-i-1-datorn HP Spectre x360

Upplev förförande teknologi när det är som bäst med den nya bärbara datorn HP Spectre x360 med Intel® Core™ i5 processor. Spectre x360 har två storlekar, 13,3” och 15,6”, som båda utstrålar elegans och exklusivitet i sina solida aluminiumkroppar. Den smarta 2-i-1-datorn väger så lite att du lätt kan ta den med dig och ha underhållning eller arbete tillgängligt oavsett var du är.

Utforska din kreativa sida med HP Spectre x360 och låt dig förföras av dess elegans

bärbar 2-i-1 dator HP Spectre x360

Väcker uppmärksamhet

Med en HP Spectre x360 kommer allas blick vändas mot dig. Designen i solitt aluminium och med mjuka kurvor ger denna 2-i-1 bärbara dator ett sömlöst uttryck och du kan enkelt växla mellan produktivitet och kreativitet.

Utstrålar elegans

Synkroniserade gångjärn gör att du problemfritt kan rotera skärmen 360 grader och växla mellan dator, stativ, tält och surfplatta. Gångjärnen är även dem i aluminium och underbygger den sömlösa och eleganta utstrålningen.

Nästintill viktlös

Den nya 13,3” HP Spectre x360 är den tunnaste x360 2-i-1-datorn som finns idag, med en tunnhet på endast 13,9 mm. Upplev en nästan viktlös 13,3” bärbar dator på endast 1,32 kg, vilket är så lätt att du fort glömmer att du har den med dig.

HP Spectre x360 bärbar dator

Med ljud från Bang & Olufsen

Upplev knivskarpt ljud, som är designat och stämt av ljudexperter från Bang & Olufsen.

Dual och Quad högtalare

Oavsett hur du använder HP Spectre x360, kommer du på en 15,6”-modell få det skarpa ljudet från två högtalare, medan du på en 13,3”-modell får ljudet från fyra högtalare.

HD Audio Boost

HP Audio Boost ger ett högre och klarare ljud, genom att konstant mäta och förbättra ljudet som kommer ut ur högtalarna eller hörlurarna.

HP Spectre x360 bärbar 2-i-1 dator

Redo för framtiden

Den nya HP Spectre x360 har hela två USB Typ-C-portar, som säkrar blixtsnabba data- och skärmöverföringar, samt uppladdning, med en USB 3.0 Typ-A-port för extra flexibilitet.

AC-teknologi ger dig otroligt snabbt trådlöst internet och respons oavsett på vilket sätt du använder Spectre x360.

Alltid knivskarp

IPS-touchskärmen visar innehållet i en fantastisk Full HD (13,3”) eller Ultra HD/4K (15,6”) -upplösning. Du får tydligare kontraster, klarare färger och en bredare visningsvinkel på nästen 180°.

Via Windows Ink-teknologin kan du använda touch-skärmen som din digitala canvas, där du ritar, tar notat eller kommenterar en presentation. Köper du 13,3” får du en HP Pro Tablet Active Pen med i priset.

Upplev en drömuppladdning

HP Spectre x360 har en imponerande batteritid på upp till 16 timmar (13,3”) och laddas problemfritt via USB Typ-C. Den bärbara 2-i-1-datorn kan laddas upp blixtsnabbt och gå från 0 % till 90 % på endast 90 minuter.

Är du ute i farten och batteriet börjar bli tomt i mobilen, kan du enkelt ladda upp det med Spectre x360, även när datorn är i viloläge.

HP Pro Tablet Active PenHP Spectre x360 bärbar 2-i-1 dator

Elgiganten är mer än elektronik

Vi jobbar stenhårt för att vara ditt förstaval när det gäller elektronik. Men det handlar inte bara om pris och produkt, utan också om tillit. Elgiganten lägger inte bara vikt på det som händer innan du har köpt en vara, men också om det som händer efteråt. Elgiganten handlar om så mycket mer än elektronik – det handlar om dig.

 Supportavtal för dator

Supportavtal för dator

Vill du ha en uppdaterad dator? Med våra KNOWHOW-tjänster får du en uppgraderad och anpassad dator redo att användas från första stund. Med ett supportavtal till din nya dator så får du en uppdaterad och specialanpassad produkt som är klar för användning direkt. Behöver du hjälp under avtalsperioden så får du assistans via telefon med fjärrstyrning eller på plats i våra varuhus. Välj mellan 6-36 månader.

Läs mer om våra produkter här:

Senast uppdaterad 2017-02-03 09:04:04