Det skickas just nu ut falska SMS och mail där Elgiganten står som avsändare. Läs mer >> 
Jämför produkter Du kan jämföra upp till 3 produkter
HTC U11

Ta språnget med HTC U11

Nu är den äntligen här. Nyskapande telefonen HTC U11 ger dig inte bara en bredare skärm, utan också en närmast gränslös användarupplevelse med smarta Edge Sense som förlänger kanterna. Med snygga, 5,5 tum stora HTC U11 kan du också ta bilder när som helst, även när det regnar. Ja, till och med under vatten. Så, vad väntar du på? Ta språnget med HTC U11..

En skärm som imponerar

HTC U11 har en 5,5 tum stor 3D-glasskärm med true-to-life-färger, där den välvda skärmen gör att du att du alltid får en fullskärmsbild som är fylld av vackra och realistiska.

Edge Sense

Den stilrena telefonen har vackra runda former som tar användarupplevelsen till en helt ny nivå med nyskapandeEdge Sense.

Med bara en liten touch kan du aktivera telefonens kamera, ta skärmbilder, HTC Sense Companion och mycket mer.

Lär känna dig själv

HTC U11 är en intuitiv telefon som kontinuerligt lär sig hur du använder den. HTC Sense Companion drar lärdom av ditt dagliga bruk för att se till att din HTC U11 anpassas för just dig.

HTC U11

Ta bilder blixtsnabbt

Baksideskameran är på hela 12 MP och har en Auto HDR Boost-teknik som analyserar och förstärker kontraster, färger och detaljer. HDR Boost och UltraSpeed Autofocus ser till att du kan ta fantastiska bilder med grym skärpa på extremt kort tid.

Alltid perfekta selfies

Frontkameran på 16 MP med UltraPixel ljuskänslighet och HDR Boost gör att du kan ta utmärka selfies och groupies både dag och natt..

I regn och rusk…

HTC U11 har IP67-klassificering, vilket innebär att du kan bekymmerslöst kan ta bilder även när det regnar, trygg i vetskapen om att telefonen tål vatten.

HTC U11

Avancerat ljud

I samband med lanseringen av HTC U11 introducerar HTC nu den senaste versionen av HTC USonic som levererar ett unikt och avancerat ljud.

Genom en kombination av aktiv brusreducering och möjligheten att specialjustera ljudet efter din hörsel får du ett ljud som avsett för just dina öron och dina omgivningar.

Högtalarna på själva telefonen har dessutom också uppgraderats.

HTC U11 har också fyra avancerade omni-mikrofoner som tar upp ljud från alla riktningar vilket ger ett ännu mer fylligt och levande ljud för dina videoinspelningar.

Elgiganten är mer än elektronik

Vi jobbar stenhårt för att vara ditt förstaval när det gäller elektronik. Men det handlar inte bara om pris och produkt, utan också om tillit. Elgiganten lägger inte bara vikt på det som händer innan du har köpt en vara, men också om det som händer efteråt. Elgiganten handlar om så mycket mer än elektronik – det handlar om dig.

Obegränsad lagring med Elgiganten Cloud

Obegränsad lagring med Elgiganten Cloud

Ta vara på dina viktiga filer och oersättliga minnen. Alla dokument och bilder tryggt sparade på en plats, tillgängligt överallt! Med KNOWHOW Elgiganten Cloud får du både lagringsplats och kontinuerlig säkerhetskopiering på internet.

HTC U11

Inga produkter

Jämför
Visa produkt
Webblager (5+)  
Med Tele2 Fastpris 15GB Betala nu 1 kr, 519 kr/månad i 24 månader
  
 
Jämför
Visa produkt
Webblager (5+)  
Med Tele2 Fastpris 15GB Betala nu 1 kr, 519 kr/månad i 24 månader
  
 

Senast uppdaterad 2017-05-11 13:23:19