Jämför produkter Du kan jämföra upp till 3 produkter
HTC U12+ - en smartphone med guldkant

HTC U12+: en smartphone med guldkant

Med HTC U12+ kan du göra ännu mer med bara en hand. Telefonen är designad med tryckkänsliga knappar, touch feedback och smarta, interaktiva kanter. Utöver detta får du dual-kamera med prestanda, fantastiskt ljud och effektiv Snapdragon 845 Mobile Platform.
Bäst i test logo

HTC U12+ har fått en fin recension av norska Tek.no. De skriver bl.a. att HTC U12+ är “HTC:s absolut bästa telefon på flera år”. Tek.no är Norges största hemsida för konsumentteknik . Du kan läsa hela recensionen här (observera att artikeln är på norska.

Ta bilder genom att klämma telefonen

Genom att klämma på telefonen kan du ta bilder, starta röstassistenten och öppna Edge Launcher – en justerbar metod för att öppna dina favorit-appar, kontakter och snabbinställningar.

Dubbeltryck = dubbelt så bra

Dubbeltryck på en av sidorna för att enkelt styra telefonen med en hand. Du får en miniskärm som kan anpassas så att allt är innanför din tummes räckvidd. Ställ in funktion efter vad du har mest användning för, som en Tillbaka-knapp eller som en ny navigationslinje så kan du njuta av din 18:9-skämr utan problem.

Håll i dig hårt

Genom att bara trycka och hålla inne skärmen så får du skärmen som du vill ha den, även om du ligger ned i soffan. Den här funktionen gör att det är slut på att skärmen roteras eller dämpas när det är som minst lägligt.

HTC U12+ - en smartphone med lidt ekstra kant

Två kameror fram- och baksida

Med 4 kameror producerar HTC U12+ en utmärkt bildkvalitet och öppnar upp för en helt ny värld av konstnärlig kreativitet. Dina foton blir utmärkta och dina videoer får ett djupt ljud som utmärker sig i mängden.

HTC U12+ - en smartphone med lidt ekstra kant

Krävande prestanda

Med HTC U12+ får du prestanda som gör att du tappar hakan. Du får en telefon som inte är rädd för att bli våt, det senaste och kraftigsate chipset och mycket mer.

HTC U12+ - en smartphone med lidt ekstra kant

Ett ljud som tar dig med storm

HTC:s starkaste, klaraste och bästa BoomSound hittills. Den diskreta woofern och designen med diskantseperation ger en oerhörd styrka och klarhet. Det här är ett ljud som får dig att tappa andan.

Miljövänlig och perfekt för inomhusmiljön

När du använder en ångtvätt tar du också död på en betydligt större mängd bakterier jämfört med rengöring på traditionellt sätt (faktiskt 99 % av alla hushållsbakterier). Metoden är också helt fri från kemikalier. Ångtvätt är därför en bra lösning för personer med allergi eller astma samt familjer med små barn.

Ånga – för både golv och möbler

En ångmopp eller ångtvätt kan användas på förvånansvärt många ytor i hemmet. Du kan använda ångtvätten till att ta sig an dina fönster, eller friska upp dina kläder med hjälp av ett textilmunstycke. Du kan till och med använda den i köket (på alla bänkskivor som tål vatten), på spisplattorna och för att göra rent i ventilationssystemet ovanför ugnen.

Header: Köp HTC U12+ her:

Inga produkter

Jämför
Visa produkt
Webblager (5+)  
Med Tele2 Fastpris 15GB Betala nu 1 kr, 614 kr/månad i 24 månader
  
 

Läs mer om våra produkter här: