Det skickas just nu ut falska SMS och mail där Elgiganten står som avsändare. Läs mer >> 
Jämför produkter Du kan jämföra upp till 3 produkter

Huawei Honor 9 - Imponerande från alla vinklar

Smartphonen Honor 9 från Huawei kombinerar unik design och nytänkande teknologi. Funktioner som dubbla kameror, 3D-ljud, kraftiga komponenter och intelligent laddningsteknologi bjuder på en helt ny och smartare användarupplevelse.
3 996
 
 
 • 5,15" Full HD skärm
 • Android 7.0 Nougat
 • Dubbel 12/20 megapixel kamera
Läs mer Huawei Honor 9 smartphone 64 GB (blå)

Ett utseende som slår det mesta

Honor 9 sätter en ny standard för smartphones. Telefonen har en modern design som kombinerar glas och metall, och en gör böjd baksida gör också att den ligger fantastiskt i handen. Fingeravtryckssensorn är även flyttad till framsidan vilket gör det ännu enklare att använda telefonen.

Ett smart gränssnitt, EMUI 5.1, ser bland annat till bland annat att telefonen lär sig hur du använder den. Allt för att ge dig en enklare och bättre vardag!

Tack vare den 5,15 tum stora Full HD-skärmen som har 428 PPI får du ger fantastiska färger och färgmättning på upp till 96%. Allt blir snyggare på Honor 9.

Huawei Honor 9 - iögonfallande design
 Huawei Honor 9 med en kraftfull dubbel kamera

Dubbel kamera och dubbelt med kraft

Honor 9 är utrustad med två fantastiska linser. En 20 megapixlars monokrom lins som fångar detaljer och skärpa samt en 12 megapixlars RGB-lins som ser till att du får färgerna exakt som dom är menade att se ut. Kameran tar dessutom skarpa bilder även under mörka förhållanden. Tekniken Dual-lens hybrid zoom ger dig fantastisk bildkvalitet, till och med vid två gångers zoom.

8 megapixel-kameran på framsidan ger skarpa och levande selfies och videosamtal. Med många olika kameralägen får du alltid rätt stämning på dina bilder.

En ljudälskares dröm

Inbyggd 3D-ljudteknologi ger dig en ljudåtergivning i absolut toppklass. Njut av virtuellt surroundljud genom dina hörlurar i tre olika lägen – nära, framifrån och från en bred vinkel.

Honor 9 har samarbetat med Monster för att ta fram en ultimat ljudprofil – Honor Purity equalizer. Detta betyder att du får kristallklart ljud med fantastiska, högra frekvenser samt låg och kraftfull bas.

Honor 9 - 3D-audio
 Honor 9

Snabb och effektiv

Otroligt effektiva Honor 9 är fullproppad med teknologi. Octa-core-processorn från Huaweis Kirin 960-serie kommer med 4 GB RAM vilket levererar en klassledande prestanda. Telefonen har en 18 % snabbare processorprestanda och 180 % bättre grafikprestanda jämfört med den föregående generationen, vilket ger dig en riktigt snabb och behaglig användarupplevelse.

Dubbla SIM-kortplatser ger dig möjligheten att använda två SIM-kort samtidigt, vilket är praktiskt när du är på resande fot. En extra microSD-minneskortplats ger dig möjligheten att uppgradera ditt inbyggda 64-GB minne.

Honor 9 är också en telefon för dig som älskar att spela. Telefonen har en förbättrad grafikenhet, samt Game Performance Cruise System som förlänger din batteritid kraftigt så att du kan spela ännu längre. 3200 mAh batterikapacitet samt intelligent strömsparningsteknik ger dig nog med batteritid för att komma dig genom hela dagen. Avancerad laddningsteknologi gör att batteriet kan laddas upp till 40 % på endast en halvtimme.

Tillbehör till Huawei Honor 9

Inga produkter

 
 • 9H härdat glas
 • Skärmskydd
 • För Huawei Honor 9
  
 
Jämför
Visa produkt
Webblager (100+)  
 • 9H härdat glas
 • Skärmskydd
 • För Huawei Honor 9
  
 
Jämför
Visa produkt
Webblager (100+)  
 • Avancerat skärmskydd
 • 9H härdat glas
 • För Huawei Honor 9