Jämför produkter Du kan jämföra upp till 3 produkter

Huawei Mate 10 Pro - världens första telefon med artificiell intelligens

Mate 10 Pro är Huaweis nya flaggskepp. Telefonen anpassar sig konstant efter dina behov med snabb mjukvara, kraftfull hårdvara och artificiell intelligens. Samtidigt bjuds du på en fantastisk skärmupplevelse och en imponerande kamera.
Huawei Mate Pro 10s skärm

Massvis av skärm

Den snygga 18:9 OLED-skärmen utgör i princip hela telefonens framsida. Skärmytan är hela 40 procent större än på Huawei Mate 9. Detta gynnar dig när du vill se på filmer- och TV-serier på mobilen. Tack vare att den är en OLED-skärm fungerar den väl - också i direkt solljus. Mate 10 Pro är den första i serien som har en blank finish med glas på både fram- och baksidan. Telefonen har också avrundade hörn för att den ska ligga bättre i din hand. Fingeravtryckssensorn sitter lätt åtkomlig på baksidan, precis som den gjorde på tidigare modeller i Mate-serien.

Huawei Mate Pro 10 AI

Artificiell intelligens som anpassas för dig

Huawei Mate 10 Pro är världens första smartphone som har inbyggd artificiell intelligens (AI). Den nya Kirin 970-processorn innehåller en octa-core ARM Cortex-processor, en Mali-G72 GPU och den första NPU-n som är framtagen till mobila enheter. Allt detta ger dig en snabb och effektiv mobil som orkar mer ännu längre. Du lär sig känna dig och optimerar din användning av telefonen så att batterit räcker så länge som möjligt. Kirin 970 har också en ny dubbel ISP (Image Signal Processor) som gör fotograferingen intelligentare. Den är också säker, och tar väl han om din data så att de inte försvinner från telefonen.

Huawei Mate Pro 10s kamera

Sylskarpa bilder - också med skakiga händer

Mate 10 Pros kameror är framtagna i samarbete med välkända kameraproducenten Leica. Den högkvalitativa dubbla kameran består av en 12 megapixels RGB-lins och en 20 megapixels monokrom lins. Båda två jobbar ihop för att få till de skarpaste bilderna som är möjligt. Förutom det som har kamerorna Real Time Scene and Object Recognition, där de vid hjälp av AI kan känna igen motiv och omgivningar för att anpassar inställningarna därefter. Tillsammans med AI Motion Detection ger det dig knivskarpa porträtt.

Extrem batteritid

Extrem batteritid

Huawei Mate Pro 10 är per dags datum den smartphonen med längst batteritid i världen. Ett 4 000 mAh batteri ger dig upp till två dagars batteritid, och med stöd för Huawei SuperCharge laddar du den snabbt. Det går så snabbt att med 30 minuters laddning har du nog ström till en hel dag.

Vattentät

I regn och slask

Mate 10 Pro är Huaweis första vattentåliga smartphone. IP67-certifiering betyder att den tål att ligga på en en meters djup i 30 minuter. Detta betyder för dig att du inte längre behöver oroa dig för att mobilen går sönder om det kommer ett rejält regnfall.

Läs mer om Elgigantens produkter:

Senast uppdaterad 2017-10-30 14:09:18