Logo Elgiganten
Jämför produkter Du kan jämföra upp till 3 produkter
7 990
 
Jämför
Visa produkt
 
Release 17-11-27 - Huawei EnVizion 360 kamera på köpet!
  • 6" 18:9 OLED-skärm
  • Android 8,0 Oreo
  • Leica dubbelkamera
Läs mer Huawei Mate 10 Pro smartphone (grå)
7 990
 
Jämför
Visa produkt
 
Release 17-11-27 - Huawei EnVizion 360 kamera på köpet!
  • 6" 18:9 OLED-skärm
  • Android 8,0 Oreo
  • Leica dubbelkamera
Läs mer Huawei Mate 10 Pro smartphone (mocha brun)

360 anledningar till att förhandsbeställa Huawei Mate 10 Pro

Om du beställer en Huawei Mate 10 Pro innan 27 november 2017 får du en EnVizion 360-kamera med på köpet.

Ändra ditt sätt på hur du tar bilder och spelar in videos med Huawei EnVizion 360 kamera. Denna användarvänliga dubbellinskamera kommer med 360 graders panoramalins och den låter dig ta bilder i 5K-upplösning och videos med 2K-upplösning. Tack vare sitt kompakta mått och eleganta design kan du enkelt ta med dig kameran vart du än ska.

Få med en EnVizion 360-kamera på köpet
Huawei Mate 10 Pro

Huawei Mate 10 Pro - världens första telefon med artificiell intelligens

Mate 10 Pro är Huaweis nya flaggskepp. Telefonen anpassar sig konstant efter dina behov med snabb mjukvara, kraftfull hårdvara och artificiell intelligens. Samtidigt bjuds du på en fantastisk skärmupplevelse och en imponerande kamera.
Huawei Mate Pro 10s skärm

Massvis av skärm

Den snygga 18:9 OLED-skärmen utgör i princip hela telefonens framsida. Skärmytan är hela 40 procent större än på Huawei Mate 9. Detta gynnar dig när du vill se på filmer- och TV-serier på mobilen. Tack vare att den är en OLED-skärm fungerar den väl - också i direkt solljus. Mate 10 Pro är den första i serien som har en blank finish med glas på både fram- och baksidan. Telefonen har också avrundade hörn för att den ska ligga bättre i din hand. Fingeravtryckssensorn sitter lätt åtkomlig på baksidan, precis som den gjorde på tidigare modeller i Mate-serien.

Huawei Mate Pro 10 AI

Artificiell intelligens som anpassas för dig

Huawei Mate 10 Pro är världens första smartphone som har inbyggd artificiell intelligens (AI). Den nya Kirin 970-processorn innehåller en octa-core ARM Cortex-processor, en Mali-G72 GPU och den första NPU-n som är framtagen till mobila enheter. Allt detta ger dig en snabb och effektiv mobil som orkar mer ännu längre. Du lär sig känna dig och optimerar din användning av telefonen så att batterit räcker så länge som möjligt. Kirin 970 har också en ny dubbel ISP (Image Signal Processor) som gör fotograferingen intelligentare. Den är också säker, och tar väl han om din data så att de inte försvinner från telefonen.

Huawei Mate Pro 10s kamera

Sylskarpa bilder - också med skakiga händer

Mate 10 Pros kameror är framtagna i samarbete med välkända kameraproducenten Leica. Den högkvalitativa dubbla kameran består av en 12 megapixels RGB-lins och en 20 megapixels monokrom lins. Båda två jobbar ihop för att få till de skarpaste bilderna som är möjligt. Förutom det som har kamerorna Real Time Scene and Object Recognition, där de vid hjälp av AI kan känna igen motiv och omgivningar för att anpassar inställningarna därefter. Tillsammans med AI Motion Detection ger det dig knivskarpa porträtt.

Extrem batteritid

Extrem batteritid

Huawei Mate Pro 10 är per dags datum den smartphonen med längst batteritid i världen. Ett 4 000 mAh batteri ger dig upp till två dagars batteritid, och med stöd för Huawei SuperCharge laddar du den snabbt. Det går så snabbt att med 30 minuters laddning har du nog ström till en hel dag.

Vattentät

I regn och slask

Mate 10 Pro är Huaweis första vattentåliga smartphone. IP67-certifiering betyder att den tål att ligga på en en meters djup i 30 minuter. Detta betyder för dig att du inte längre behöver oroa dig för att mobilen går sönder om det kommer ett rejält regnfall.

Läs mer om våra produkter här:

Senast uppdaterad 2017-10-30 14:09:18