Jämför produkter Du kan jämföra upp till 3 produkter

Huawei Mate 9 Porsche Design – en smartphone inspirerad av perfektion

Vad sker när en av världens ledande producenter av smartphones går ihop med en av världens ledande bilproducenter? Svaret är perfektion. Med Huawei Mate 9 Porsche Design får du en smartphone som har Huaweis innovativa teknologi och funktionalitet i kombination med Porsches exklusiva design – resultatet är en telefon att imponeras av.

Mate 9 Porsche Design – nöj dig inte med annat än perfektion!

Porsche + Huawei = Den perfekta matchen

Med Huawei Mate 9 Porsche Design får du det bästa från två världar. Porsche Design ger dig en förstklassig smartphone med den välkända teknologin från Huawei, tillsammans med den oemotståndliga och funktionella designen från Porsche.

En smartphone som skiljer dig ut

Huawei Mate 9 Porsche Design får dig att skilja dig ut från mängden. Invändigt är Mate 9 Porsche Design i stort sett som sin föregångare Mate 9, som övergick de flestas smartphonefantasier, men den nya designen från Porsche, gör att denna skiljer sig ut markant.

Mate 9 Porsche Design följer med tiden och kommer därför med en fantastisk 5,5” QHD-skärm med böjda kanter. Fingeravtrycksläsaren är flyttad till framsidan av telefonen, vilket ger dig en ännu snabbare upplåsning, samtidigt som det går i tråd med den strömlinjeformade designen.

Mate 9 Porsche Design smartphone
Mate 9 Porsche Design smartphone

Senast uppdaterad 2017-03-10 08:36:43