Jämför produkter Du kan jämföra upp till 3 produkter
Huawei T3

Huawei T3 10 - Elegant och kraftfull underhållningsmaskin

Huawei T3 10 är så mycket mer än ett stilrent yttre. Surfplattan har en fantastisk skärm som kommer att imponera, ett långvarigt batteri och mängder av underhållningsmöjligheter. Tack vare Android’s operativsystem kommer surfplattan att bidra till en enklare och mer underhållande vardag.
 Huawei T3

Elegant design, storslagen skärm

Huawei T3 10 är först och främst vacker att se på tack vare dess eleganta design. Se och upptäck en värld av färger på den funktionella 9,6" stora skärmen och upplev äkta Huawei-kvalitet mellan händerna.

För syns skull

Oavsett vilken tid på dagen du väljer att använda T3 kommer den unika skärmbelysningen bidra till en exceptionell visningsupplevelse som samtidigt tar hand om dina ögon. Belysningen ser även till att ditt sömnmönster förblir ostört och tillåter dina ögon den vila de behöver.

 Huawei T3

Långvarig glädje

Ta med dig Huawei T3, oavsett var du befinner dig. Det långvariga batteriet säkerställer att du alltid har vad du behöver tillgängligt utan att behöva oroa dig om batterikapaciteten. Ute och reser? Semester? Jobb? Eller kanske picknick i parken? Huawei T3 är utrustad med operativsystemet EMUI 5.1 som är både lättförståeligt och intuitivt. Surfplatten lämpar sig utmärkt för hela familjen, stora som små. Tack vare den praktiska föräldrakontrollen kan du kontrollera dina barns användning av surfplattan.

Senast uppdaterad 2019-05-07 19:03:47