Jämför produkter Du kan jämföra upp till 3 produkter
 Huawei Watch 3 på banner

Huawei Watch 3

Med upp till tre veckors batteritid

Låt det du har på din handled passa problemfritt in i ditt liv och använd kraften i intelligent data för att hjälpa dig på din hälso- och fitnessresa. Huawei Watch 3 har knappar, vridbar krona och en färgskärm. Klockan integrerar en rad av smarta funktioner som eSIM, röstsamtal, MeeTime-samtal, pulsmätning, träningsmätning, meddelanden, musikuppspelning, röstassistent, GPS, WiFi, SOS-samtal, mångsidiga rattar och trådlös laddning.
 Huawei Watch 3 på en simmares handled som tar emot ett samtal på sin smartwatch

eSIM håller dig uppkopplad

När Huawei Watch 3 är borta från din telefon och Bluetooth är avstängt, kan du fortfarande ringa eller svara på samtal och använda internettjänster på klockan utan att ställa in vidarekoppling. Du kan aktivera tjänster i Huawei Health-appen så att du inte behöver oroa dig för uppringningsproblem som orsakas av skadade SIM-kort.

När klockan är borta från din telefon ansluter den till ett mobilnätverk. När klockan flyttas närmare din telefon skapar denna Huawei smartwatch automatiskt en Bluetooth-anslutning med din telefon.

 Huawei Watch 3 på handleden på en kvinna som tränar utomhus

En hjälpande hand för din träning

Eftersom klockan är utrustad med en rörelsesensor kan den spåra och visa antalet steg, mängden förbrända kalorier, aktivitetsintensitet och tid som du har stått upp.

Du kan se detaljerad träningsdata i din aktivitetsapp eller Huawei Health-appen och data kan delas från samma app till olika sociala medier.

Du kan också starta ett träningspass i Workout-appen på klockan. Under träningen registrerar Huawei Watch 3 dina träningsdata automatiskt i realtid och ger vägledning baserat på träningsstatus. När din träning är slut, kan du också dela dina resultat via Huawei Health-appen.

 Din klocka kan ge dig pulsmätning dygnet runt

Pulsmätning

Din klocka kan ge dig pulsmätning dygnet runt. Om Huawei Watch 3 upptäcker något ovanligt med din hjärtfrekvens, vibrerar den för att varna dig. Data kan synkroniseras med Huawei Health-appen och sedan till Huawei Health-molnplattformen via Huawei Health-appen.

Sömnspårning

Din klocka använder HUAWEI TruSleep™ sömnspårningsteknik för att noggrant och fullständigt övervaka din sömntid och identifiera djup sömn såväl som lätt sömn, så att du kan få en detaljerad bedömning av sömnkvaliteten och rekommendationer för att förbättra kvaliteten på din sömn.

Stresstest

Huawei Watch 3 stöder övervakning av stress 24 timmar om dygnet. Klockan är utrustad med en optisk pulssensor för att spåra din stress och ger stressavläsningar så att du bättre förstår ditt fysiska tillstånd.

Stresstestresultatet synkroniseras till din telefon och synkroniseras sedan till molnet med Huawei Health-appen.

 Huawei Watch 3

Andningsövningar

Andningsövningar kan hjälpa dig att slappna av och förbättra ditt humör på jobbet eller i det dagliga livet.

Använd din klocka korrekt, håll armen stilla och följ instruktionerna på skärmen för att utföra andningsövningarna.

Starta en andningsövning på din klocka och andas in och ut synkront på de animationer som visas. Under denna session mäter din klocka din hjärtfrekvens och ger dig resultaten när andningsövningen är över.

 Huawei Watch 3 på svart bakgrund med rund belysning

Falldetektering och SOS-nödsamtal

Klockan har en SOS-nödsamtalsfunktion som låter dig skicka meddelanden eller ringa till dina nödkontakter när det finns en nödsituation och du har genvägar för att ringa nödsamtal. När falldetektering upptäcks startas SOS Emergency Request automatiskt.

 Huawei Watch 3 på en kvinnas handled  i en bil

Mångsidiga urtavlor

Klockan kommer med förinstallerade urtavlor, animerade urtavlor, videoytor och Watch Face Store. Du kan gå till Watch Face Store i Huawei Health-appen, ta ett kort videoklipp och skicka det till din klocka för att använda det som urtavla. Du kan också anpassa din urtavla och lägga till widgets som du vill.