Logo Elgiganten
Jämför produkter Du kan jämföra upp till 3 produkter
 Stylingstips från Jan Thomas - vårens och sommarens frisyrer

Stylingstips från Jan Thomas - vårens och sommarens frisyrer

Det är vår i luften. Hår och hud får äntligen se dagens ljus efter en tid i mörker och kyla. Då är det dags att öppna stylinggarderoben och fixa håret för fest, värme och ljusare kvällar. Jan Thomas ger dig de bästa stylingtipsen.

Revolutionerande hårtrender

Jan Thomas kommer direkt från modeveckorna i Paris och Milano. Han närmast sprudlar av inspiration och glädje. Vi har nämligen ett revolutionerande hårmode som väntar oss. Om det tidigare har varit tydlig styling som gällt, blir det nu inne med mer avslappnade och ostylade frisyrer, både till vardags och fest.

Detta innebär att man kan tänka lite annorlunda när det gäller att använda värmeredskap till håret.

 Stylingstips från Jan Thomas - vårens och sommarens frisyrer

Naturlig rörelse med plattången

För den första stylingen används plattång för att skapa en naturlig rörelse. Frisyren är inspirerad av den alltid lika coola Gigi Hadid för Tommy Hilfiger. Hemligheten bakom frisyren är att börja inne vid basen för att sedan svinga håret utåt innan man kommer till topparna. Det är också viktigt att man börjar att separera håret med fingrarna medan vågen fortfarande är varm. Då säkrar du att den inte släpper så lätt och ger ett mer avslappnat uttryck. Detta är en frisyr som redan flera gånger på röda mattor och catwalks, och kommer att passa lika bra på såväl midsommarafton som i Hollywood.

Sensuellt och lekfullt med locktång

För denna frisyren har man använt lockstav utan klämma för att skapa ett casual och enkelt resultat. Man kan enkelt ta större mängd hår runt tången. Frisyren är inspirerad av Victoria Secret, och framstår som både sexig och sensuell, samtidigt som den både är ungdomlig och lekfull. Det viktigaste att komma ihåg med denna frisyren är att skydda håret med en värmeskyddande spray innan man börjar, och sedan avsluta med en shine spray för att ge håret extra glans. En frisyr som garanterat kommer att skina ikapp med solen.

Vågtång för vågor med vårkänsla

Den sista frisyren är, precis som de andra, högaktuell denna säsongen och har blivit observerad på superstjärnor som Britney Spears, Madonna och Beyoncé. För att lyckas med denna frisyren använder man Deep Wave-tången från Jan Thomas. Genom att använda tjocka delar med hår får du precis de mjuka vågor vi är ute efter och inte den typiska 80-talsfrisyren som många fruktar. Som verktyg är Deep Wave dessutom perfekt till uppsättningar eller flätor för att ge håret struktur.

Senast uppdaterad 2017-04-03 08:10:11

Märke

Kategori

Produktnamn

Varuhus

Kampanjer och info