Bluffsamtal och falska meddelanden med Elgiganten som avsändare Läs mer >> 
Jämför produkter Du kan jämföra upp till 3 produkter

Välkomna Juice Radio-familjen

Möt Juice Radio-familjen, GO!, Garden, Mini, Portable och Time, som levererar en otrolig ljudupplevelse. De kompakta enheterna kan enkelt tas med överallt och kommer i rolig och färgglad design. Välj den modell som passar dig och din livsstil bäst och upplev alla fördelar från Juice Radio idag.

Juice Garden - Klarar väder och vind


DAB+/FM-radion Garden är en modell som du enkelt bär med dig överallt samtidigt som den har hela 15 timmars batteritid. Den är stänk- och dammsäker och klarar därför alla typer av väder och vind. Förutom att Garden är en radio kan du även använda den som Bluetooth-högtalare. Anslut dina NFC-kompatibla enheter, exempelvis din smartphone, genom att enheterna nuddar vid varandra. Högtalaren kan även användas som powerbank, vilket är smidigt om din mobil börjar få dåligt batteri under utflykten. Du hanterar enkelt radions alla inställningar via den kristallklara OLED-skärmen.

Juice GO! - Bärbar radio i fickformat

 
Juice Go! är en bärbar, liten DAB+/FM-radio som är ungefär lika stort som ett kreditkort. Den är stänk- och dammsäker vilket gör att den kan följa med dig överallt. Perfekt för resan, gåturen i parken eller till en tupplur med avslappnande radioprat i bakgrunden. Dessutom har Juice Go! ett inbyggt, uppladdningsbart batteri som, tillsammans med de medföljande hörlurarna, gör att du kan stänga ute världen i flera timmar. En kristallklar OLED-display gör att du enkelt navigerar i menyn, och du har även möjligheter att förhandsinstallera upptill 8 stationer, 4 DAB och 4 FM. Detta gör att du enkelt kan lagra och hitta fram till dina favoritstationer.


Juice Mini - kompakt Bluetooth-radio

Juice Mini - det kompakta valet


Den lilla och kompakta DAB+/FM-radion Juice Mini är det perfekta tillbehöret till hemmet. Tack vare den bärbara designen och möjligheten att använda batterier, kan du ta med den vart du än går. Se till att du alltid har tillgång till din favoritstation tack vare 20 förinställda stationer, eller använd en AUX-ingång för att enkelt ansluta enheten till andra musikkällor. Du kan även ansluta ett par hörlurar om du behålla dina favoritlåtar helt för dig själv.
Juice Portable - ta med den överallt

Juice Portable - ta med den överallt


Juice Portable är kraftfull, bärbar och stilren och ger dig allt du behöver. Lyssna på DAB+/FM-radio och spela musik via AUX eller via Bluetooth. Tack vare NFC (Near Field Communication) anluts dina enheter till Portable på nolltid. Med ett uppladdningsbart batteri på upp till 30 timmar, är Juice Portable perfekt att ta med på resan. På tal om resande, kan knapparna avaktiveras, vilket gör att du undgår att byta musik i väskan av misstag. En annan bra funktion är möjligheten att använda det inbyggda batteriet för att ladda din smartphone eller surfplatta via USB.
Juice Time

Juice Time - din vän på morgonen


Det är dags att vakna! Med Juice Time vaknar du till ditt favoritprogram på radio. Ställ in två separata alarm för dig och din partner eller snooza bort några extra minuter i sängen. Med 10 förinställda stationer har du alltid har dina favoritstationer nära till hands och via AUX kan du lyssna på dina egna spellistor. Tack vare praktisk USB-laddning är din smartphone alltid 100% laddad när du vaknar för en perfekt start på dagen. Placera den kompakta radion vart du än vill hemma och få en bra musikupplevelse hela dagen lång.