Jämför produkter Du kan jämföra upp till 3 produkter

Kärcher fönstertvätt

Kärcher WV 2 Plus fönstertvätt - rena fönster på ett enkelt sätt

Har du tröttnat på det gamla fönstertvättandet med såpa, vatten, skrapa och trasa? Fönsterrengöring är något som många skjuter upp, men med en fönstertvätt från Kärcher blir den enklare än någonsin. Kärcher WV 2 Plus kan även användas på speglar, kakel och andra glasytor. Få ett skinande rent resultat med en Kärcher fönstertvätt.

Effektiv och praktisk fönsterrengöring

Traditionell fönsterrengöring kräver mycket utrustning, som såpa, rent vatten, trasor och fönsterskrapa. Listan är lång och råden är många. Vill du få skinande rena fönster utan en massa krångligt jobb? Då rekommenderar vi fönstertvätten Kärcher WV 2 Plus, en batteridriven apparat som suger upp det smutsiga såpvattnet och lämnar ett perfekt resultat, utan ränder. Du sprayar helt enkelt på rengöringsmedlet med hjälp av sprayflaskan, fördelar medlet jämnt över hela ytan med mikrofiberduk och suger till slut upp vattnet med fönstertvätten. Behållaren för smutsigt vatten rymmer 100 ml och fönstertvätten kan användas trådlöst i 25 minuter när batteriet är fulladdat.

Flera användningsområden

Fönstertvätten går att använda på både stora och små fönster, såväl invändigt som utvändigt. Ett litet munstycke med (17 cm brett) finns tillgängligt som extra tillbehör. Detta munstycke gör det enklare att rengöra små rutor, som exempelvis bilrutor. Kärcher WV 2 Plus kan dessutom användas på speglar, kakel och andra glasytor. Det har aldrig varit enklare att få en skinande ren duschkabin, helt utan speciella kemikalier. 

Läs mer om våra produkter: