Det skickas just nu ut falska SMS och mail där Elgiganten står som avsändare. Läs mer >> 
Jämför produkter Du kan jämföra upp till 3 produkter
KNOWHOW

Järnkoll på fjärrkontrollen

Är din nya TV lite mer komplicerad än du trodde? Var lugn. Med vår KNOWHOW-tjänst HJÄLP DÄR DU ÄR – TV kan du få hjälp direkt per telefon eller på plats hemma hos dig.
KNOWHOW

HDMI-vaddå?

En gång i tiden var TV synonymt med antenner och signaler. TV-bilden var lika pålitlig som en juveltjuv i ett bankvalv och ofta krävdes rena antenn-akrobatiken för att få skärmen att sluta flimra. I dag har TV-utvecklingen lyckligtvis kommit längre, men det betyder inte alla problem är historia. Dagens TV-apparater är så smarta att man själv kan lätt kan känna sig lite dum. Bildoptimering, internettillkoppling och högintelligenta tv-boxar kan vara en nog så stor utmaning för vilken konsument som helst.

Elgigantens egna TV-hjältar

Om saker och ting inte fungerar som de borde kan vi hjälpa dig hemma! Avtala tid med en av våra specialister för 30 minuters TV-support. Oavsett om det gäller LG, Philips eller Samsung kan våra experter hjälpa dig med uppdatering, anpassning och tekniska frågor. Du kan också få en instruktion i TV:ns olika funktioner. Och om problemet inte kan lösas hemma hos dig kan vi ta med oss din TV för reparation hos avsedd verkstad. Så, luta dig tillbaka och njut av TV-upplevelsen.

Med KNOWHOW TV-hjälp hemma kan du vara helt säker på att tekniken är på plats.

KNOWHOW

Elgiganten är mer än elektronik

Vi jobbar stenhårt för att vara ditt förstaval när det gäller elektronik. Men det handlar inte bara om pris och produkt, utan också om tillit. Elgiganten lägger inte bara vikt på det som händer innan du har köpt en vara, men också om det som händer efteråt. Elgiganten handlar om så mycket mer än elektronik – det handlar om dig.

Hjälp där du är - TV

Hjälp där du är - TV

Fungerar inte saker och ting som det borde? Vi kan hjälpa dig hemma - direkt på TV-skärmen. Avtala tid med en av våra specialister för 30 minuters TV-support. Med vår KNOWHOW-tjänst ”Hjälp där du är - TV” får du ett års support med hjälp för vad du än kan behöva. Om problemet inte kan lösas tar vi med oss din TV för reparation hos avsedd verkstad.

Senast uppdaterad 2017-06-27 09:06:16