Jämför produkter Du kan jämföra upp till 3 produkter

Vad menar vi med "kök for hela livet"?

Konsten att lyssna är grundläggande i vårt kundbemötande. För att vi ska hitta de bästa lösningarna till ditt nya kök, ställer vi frågor och går in på djupet. Det är viktigt för oss att ta hänsyn till våra kunders behov och livsstil.

Storleken på köket och vad det ska användas till avgör dess utformning. Design och funktionalitet ska gå hand i hand och hos Epoq får du bägge delar.


En familj i Shaker Natural Oak-kök

Kök där hela livet ska få ta plats

Att sätta sig in i vardagen och andras livssituation är en konst i sig. Ett exempel är barnfamiljer med lite tid. En bra kökslösning kan göra det enklare för familjen att umgås.
Vi ser att gränser mellan rum är på väg att försvinna, och att det blir allt mer populärt med öppen planlösning med kök och vardagsrum. För att få en mer praktisk lösning kan man ha en köksö med barstolar. En sådan lösning skapar ett socialt utrymme för alla typer av aktiviteter.

En kvinna i ett Trend Envy-kök

Ett pussel

Ett kök är som ett pussel. Vad saknas? Hur mycket plats finns det?

Epoq har ett omfattande sortiment av pusselbitar, som är anpassade för allt från lantliga 70-tals hus, till lägenheter på 20 kvm. Detta ser man bland annat på bredden i våra skåp – från 120 cm ner till 15 cm. Det innebär mindre utfyllnad och mer förvaringsutrymme – något vi alla behöver!

Varför välja Epoq?


  • Epoq är en av de mest tillgängliga köksspecialisterna i landet med mer än 60 butiker
  • Leverans direkt hem till var du bor (på fastlandet, annars fråga oss i din närmaste butik)
  • Kök designat för användning - vi har ett brett utbud av funktionella lösningar anpassade till kökslivet
  • Brett utbud av stilar, färger och material som gör att du kan välja rätt front, bänkskiva, kran eller diskho för dig och dina behov
  • 25-års funktionsgaranti: eftersom vi vet att köket är det rum i hemmet som utsätts för mest slitage
  • Professionella kökskonsulter som hjälper dig genom hela processen: boka ett köksmöte här
  • Med Epoq får du mer för pengarna. Tack vare smarta val, kan vi leverera kvalitet inom din budget. Läs mer!

Välj din stil och ta en titt på vårt sortiment

Epoq Heritage Light Grey

Kök till sommarstugan – detta bör du tänka på

Fjäll, sjö, land och strand – vi har butiker över hela landet! Välj om du vill göra en köksplanering där du bor, eller i en butik nära din sommarstuga. Läs mer om allt du behöver veta, innan du börjar renovera!
Lantlig köksstil från Epoq i serien Shaker Natural Oak

Har du en lantlig, nordisk eller minimalistisk stil?

Epoq erbjuder oändligt många möjligheter när det kommer till färg, stil och material i ditt nya kök. Vi hjälper dig att välja rätt köksstil!
Epoq Trend Blue Grey

Fronter

Vi har ett stort urval av fronter i olika utföranden och färger. Alla våra fronter kan användas till både kök och tvättstugor.

Välj din budget

Epoq Integra Steel Grey-kök

Så renoverar du köket för under 33 000 kronor

Om du tar smarta val av material kan du spara tusentals av kronor, och små detaljer kan göra en stor skillnad i budgeten. Här hittar du exempel på våra kök under 33 000 kronor.
Epoq Black Ash kök

Läckra lösningar för en medelbudget

Att renovera köket behöver inte vara en krävande eller dyr process. Oavsett om du redan har ett kök i åtanke, eller behöver tips och inspiration, är vi här för att hjälpa dig. Här hittar du tips för ett kök med en medelbudget.
Epoq Steel Grey-kök

Så renoverar du köket för 70 000 kr +"

Små detaljer har stor betydelse när det handlar om kökets funktionalitet. Investera i smarta lösningar och skaffa vitvaror med senaste tekniken. Vi har samlat några exempel på kök som kostar mer än 70 000 kronor.

Var uppmärksam på detaljer eftersom insidan också är viktig:

Evoline Square80 eluttag

Funktionella lösningar

Vi har ett stort utbud av funktionella lösningar till köket och tvättstugan. De flesta lösningar erbjuds i en rad av olika material och färger, och olika prisklasser.
Epoq Steel Grey-kök

Eleganta och funktionella eluttag till köket

En snygg design handlar oftast om detaljer, och var du placerar dina eluttag är en viktig del av köks- och tvättstugeplaneringen. Skräddarsy ditt kök med eluttag som sitter exakt där du behöver dem, och se till att de smälter in med övriga inredningen.
Epoq Black Ash-kök

Smart köksinredning

Inredningen är avgörande för hur funktionellt köket är. Epoq erbjuder många smarta kökslösningar, som ger dig mycket skåpplats och lådor som är både praktiska och snygga.

Läs mer om våra produkter här: