Jämför produkter Du kan jämföra upp till 3 produkter
Vi levererar överallt på fastlandet i Sverige

Vi levererar ditt nya Epoq kök hem till dig!

Nu dröjer det inte länge till du kan laga mat i ditt drömkök. Snart levererar vi ditt nya Epoq kök hem till dig! På denna sida kan du hitta användbar information om Elgigantens köksleveranser, leverantistider och priser. Har du frågor får du mer än gärna kontakta vår kundservice eller Epoq-personal i Elgiganten-butikerna.

Läs mer om leverans

Vi levererar överallt på fastlandet i Sverige. Om du bor på en ö utan förbindelse till fastlandet (väg/bro), levererar vi till närmaste punkt på fastlandet. Observera även att du på vissa platser endast kan välja ”leverans till port eller tomtgräns”. Vänligen kontakta vår kundtjänst om du är osäker på om vi kan leverera hem till dig.

Beställning av köksleverans görs när du bekräftar ditt köp av kök i en Elgiganten butik.

Ett Epoq kök är alltid skräddarsytt efter dina behov och preferenser, och leveranstiden kan variera beroende på vilken kökslösning du har valt. Leveranstiden för ett standardkök är 2 till 4 veckor. Kök med exempelvis en måttbeställd bänkskiva och/eller målade kökslådor har en längre leveranstid på cirka 4 till 6 veckor.

Vår Epoq-personal kan ge dig en mer detaljerad redogörelse för vilken leveranstid du kan förvänta dig.

När du beställer ditt kök får du samtidigt datum och tid för leveransen. Skulle det bli ändringar gällande leveranstiden tar vi kontakt med dig. Önskar du att ändra tiden för leveransen så gör du det genom att ta kontakt med vår kundservice minst en vecka innan avtalad leveranstid.

På leveransdatumet ringer chauffören till dig cirka 30 minuter före ankomst. Vi kommer naturligtvis göra vårt yppersta för att hålla dig uppdaterad angående möjliga ändringar.

Elgiganten har fasta priser för köksleveranser, så du behöver aldrig oroa dig för att råka ut för några obehagliga överraskningar.

Leverans till port eller tomtgräns 1295 SEK

Kök levereras till tomtgränsen. Det vill säga trottoar eller infart där bilen kan stanna så nära bostaden som möjligt.

Leverans inklusive uppbärning 1495 SEK

Varorna levereras till önskat rum i den mån det är möjligt.

Transport av tunga objekt kan i värsta fall skada ditt golv. Därför rekommenderar vi att du på förhand täcker golvet med en skyddande yta. Var också uppmärksam på att de som transporterar varorna av säkerhetsskäl inte kan ta av sig sina skor.

När du väl har fått ditt kök är det viktigt att du undersöker om du har mottagit alla delar. Skulle du upptäcka att något saknas eller är skadat, ta kontakt med vår kundserviceoch ha ditt beställningsnummer, produktkod och en bild av skadan tillgänglig. Du har 7 dagar på dig att göra oss uppmärksamma på skador eller saknade delar. Har du också beställt köksmontering via oss är det viktigt att du gör oss uppmärksam på saknade/skadade delar så fort som möjligt.

Vi är här för att hjälpa dig

Har du frågor gällande köksleveransen kan du ta kontakt med vår kundservice. Vi kan dessutom erbjuda köksmontering via vår samarbetsparter, så att du kan få hjälp med att montera ditt nya drömkök. Vi är här för att hjälpa dig!

Pil med texten: Gå till Epogs framsida
Med Click-stommar behöver du varken verktyg eller lim

Click – montera själv

Glöm monteringssatser med hundratals små delar. Du slipper oroa dig för att ditt skåp är satt ihop rätt. Med Epoqs klickmoduler monterar du själv utan verktyg, skruvar eller naglar.

Vi installerar ditt Epoq-kök åt dig

Montering

Letar du efter ett nytt kök där montering ingår? Det får du hos Elgiganten. Våra Epoq-kök kan köpas med professionell montering. Vi har samlat allt som är värt att veta om köksmontering på denna sida.

Beställ planeringstimme hos Elgiganten

Boka gratis planeringsmöte hos oss

Här bokar du 90 minuter köksplanering med en av våra köksspecialister i din Elgigantenbutik. Tjänsten, där du också kan få råd gällande tvättstuga, är kostnadsfri och utan förpliktelser.