Jämför produkter Du kan jämföra upp till 3 produkter
Bild av köksinredning i många färger

Epoq: Så får du ett unikt kök

Klassiskt, modernt, trendigt eller stilrent kök, allt beror på material och former som du väljer. Samtidigt som det ärv kul, inspirerande och helt fantastiskt, är det också läskigt, frustrerande och krävande. Men ta det lugnt, vi lovar att hjälpa dig så att allt blir rätt.
Svart köksinredning

Fronter

Vi har ett rikt utbud av modeller, träsorter och färger så att du kan forma precis det köket du vill ha. Med tanke på hur länge man lever med sitt kök, är det praktiskt att kunna byta fronter om man vill förnya sig, och därför är de enkla att byta ut – till exempel har alla våra skåpstommar standartmått.

Bänkskivor

Bänkskivor i massivt trä, i strikt oh modernt quartz, laminat eller avointe – vi har de skivorna som passar dig. Flera av bänkskivorna kan också levereras efter mått. Kom ihåg att bänkskivorna bör väljas med tanke på hur de ska användas, för det är skillnad på om man är en eller fem personer i familjen.

Bilder av vit diskho

Diskbänk och diskho

Diskbänkar och diskhoar i olika storlekar och material, för inbyggnad, underlimmad och undermonterad. Eller varför inte diskbänk och bänkskiva i samma material? Ta en titt själv – vi är rätt säkra på att du hittar något du gillar.

Köksblandare

Praktiska, trendiga, läckra eller klassiska. Det de har gemensamt, är att de tål att användas mycket och passar till resten av köksinredningen. Så kom förbi och välj den köksblandaren du tycker passar bäst för dig.

Handtag och knoppar

Det sägs ofta att det är handtag och knoppar som gör hela köket. Därför är det bra att ha så mycket att välja mellan. Traditionella, moderna eller trendiga. Vi har lösningar som passar till alla våra fronter och kök.

Pil med texten: Gå till Epogs framsida