Det skickas just nu ut falska SMS och mail där Elgiganten står som avsändare. Läs mer >> 
Jämför produkter Du kan jämföra upp till 3 produkter
Dolby Vision
LG Super UHD TV

LG Super UHD TV

Med en upplösning som är fyra gånger så hög som en full HD-TV och med Multi HDR stöd och Nanocell-teknik som revolutionerar ditt tv-tittande sätter LG:s Super UHD-TV med 4K-upplösning en ny standard i TV-världen.

 Fantastiska färger från alla vinklar

SUPER UHD TV med Nano Cell™-teknologi

Den banbrytande Nano Cell tekniken förfinar den redan enastående bilden i LG:s 4k IPS-paneler genom att absorbera oönskade toner och ljus. Upplev de absolut renaste färgerna, även i bred betraktningsvinkel, med minsta möjliga speglingar utifrån.

 Fylliga färger

En miljard fylliga färger - Färg som imponerar

Med över en miljard olika färger får du en uppslukande bildupplevelse. Få tillgång till en oanad färgbredd ända ut till de mest intensiva färgerna.

Vida visningsvinklar

Det är dags att omvärdera dina TV-vanor

I stället för att låta tittarna trängas ihop på den bästa platsen framför apparaten, framträder den exceptionella färgen och kontrasten i LG SUPER UHD-TV även ur vida visningsvinklar. Därigenom får alla i soffan en idealisk tittarupplevelse.

webOS 3.5, enkelt och roligt att använda

Med Magic Remote och det förbättrade smartsystemet webOS 3.5 startmeny får du åtkomst till en värld av oändligt premiuminnehåll från de populäraste underhållningsleverantörerna.

webOS 3.5

Active HDR with Dolby Vision, för alla HDR format

LG SUPER UHD TV stöder premiuminnehåll med HDR-formatet Dolby Vision™ och är även kompatibel med HDR10 och HLG. LG's aktiva HDR-teknik optimerar HDR-bilden scen för scen, så att du kan njuta av en riktigt verklighetstrogen tittarupplevelse.

 Dolby Vision

 Kraftfullt ljud utformat av harman/kardon®

Kraftfullt ljud utformat av harman/kardon®

LG:s inbyggda högtalarsystem har utformats tillsammans med ljudexperter hos harman/kardon®, och sedan justerats för att ge ett rent, kraftfullt ljud med komplett räckvidd i vardagsrummet.

Senast uppdaterad 2017-12-05 11:00:55