Jämför produkter Du kan jämföra upp till 3 produkter

Logitech Spotlight - klicka dig till succé

Logitech Spotlight är ett genialt presentationsverktyg. Med Spotlight har du bättre möjligheter än någonsin att genomföra muntliga presentationer som trollbinder din publik.
 Logitech Spotlight

En fjärrkontroll – mängder av möjligheter

Långa eller korta presentationer spelar ingen roll. Oavsett om du van vid att prata inför publik eller helt oerfaren är känslan den samma. Pirret i magen, den förväntansfulla känslan, viljan att få fram ditt budskap. Det finns många böcker om presentationsteknik, men frågan är om något verktyg någonsin presenterat så många nya möjligheter som Logitech Spotlight. Spotlight representerar det senaste i presentationsteknologi och fjärrkontroller med avancerad teknik inpackad i en stilren design.

Spotlight öppnar en hel värld av nya möjligheter, genom ett avancerat peksystem kan du enkelt fokusera på enskilda områden på skärmen och också utvidga dessa efter eget önskemål. Du kan också använda verktyget för att styra videovisning, öppna länkar och noggrant skräddarsy din presentation på olika sätt. Är du en av dem som ofta går över tiden kan du dessutom räkna med att Spotlight påminner dig om att det är dags att avsluta.

 Logitech Spotlight

Känn friheten

Spotlight kan med fördel användas som din guide genom hela presentationen oavsett vilken plattform eller program du vill använda dig av. Verktyget kopplas enkelt upp via USB och Bluetooth vilket gör det snabbare att komma igång. En presentation eller möte utan en start med irriterande teknikstrul är något både du och din publik kommer att vara tacksamma för.

Om du är en person som tycker om att röra dig fritt i rummet medan du presenterar är Logitech Spotlight också ett alldeles ypperligt val. Med Spotlight kan du röra dig så långt som 30 meter från skärmen och ändå ha full kontroll över din presentation. Du behöver heller aldrig oroa dig för att få slut på batteri, en minuts laddning ger dig hela tre timmars presentation med Spotlight. En timmes laddning? Det ger dig en fulladdad kontroll med batterikraft för flera månader.

Med Spotlight i handen kan du känna dig trygg. Ge dig själv, ditt företag eller din publik chansen att uppleva presentationsteknik på ett helt nytt sätt.

1 190
 
Jämför
Visa produkt
Webblager (100+)  
  • Belyser och förstorar
  • Tidspåminnelse
  • Upp till 30 meters räckvidd
Läs mer Logitech Spotlight presentationsfjärrkontroll (grå)
1 190
 
Jämför
Visa produkt
Webblager (25+)  
  • Belyser och förstorar
  • Tidspåminnelse
  • Upp till 30 meters räckvidd
Läs mer Logitech Spotlight presentationsfjärrkontroll (guld)

Senast uppdaterad 2019-05-07 19:04:26