Jämför produkter Du kan jämföra upp till 3 produkter
Ett lunchrum som skapar trivsel

Ett lunchrum som skapar trivsel

Lunchrummet är arbetsplatsens hjärta. Här möts anställda på tvärs över avdelningar för en bit mat och goda samtal. Detta leder till bättre relationer på jobbet, ökad trivsel och öppnar också möjligheterna för utvecklandet av nya idéer och kreativitet. Men för att arbetsplatsens hjärta ska slå är det viktigt att lunchrummet är en plats där alla trivs. Vare sig du ansvarar för kontor och lunchrum på en arbetsplats eller inreder ditt eget hemmakontor, är relevant köksutrustning med på att skapa trivsel.

Heta drycker sätter guldkant på vardagen

Du har suttit som uppslukad av arbetsuppgifter i timmar. Tröttheten börjar krypa på och du känner suget efter ett minibreak och en kopp kaffe. Tänk vad skönt att då gå in i ditt kök eller lunchrummet och veta att ditt kaffe endast är ett knapptryck bort.

Med en kaffe- eller kapselmaskin blir detta möjlighet och det finns flera varianter att välja bland, till exempel den rimliga Nespresso Citiz D111 Kapselmaskin eller den lyxiga Siemens EQ.6 series 500 Kaffemaskin, som båda har fått väldigt bra recensioner av Elgigantens kunder. Till dessa behöver du självklart också kaffekapslar eller kaffebönor och vi rekommenderar att du i starten testar en variation av smaker för att finna just dina favoriter. Dessa är också perfekta att ha nära kontorsplatserna på arbetsplatsen, för att de anställda inte ska behöva gå ända till lunchrummet varje gång de ska ha en ny kopp kaffe. Tid sparad!

Föredrar du eller dina kollegor att dricka te eller varm choklad är det smart att ha en vattenkokare, med en skål med olika sorters tepåsar och chokladdryckspåsar intill. Är design viktigt kan t ex en KitchenAid Vattenkokare eller Smeg Vattenkokare vara den perfekta lösningen.


Ett lunchrum som skapar trivsel


En lunchmiljö som skapar trivsel

Lunchrummet - en plats för alla

Alla har vi olika vanor och preferenser när det kommer till mat. För att ge rum för att alla ska kunna äta det de vill är det därför smart att ha ett kylskåp där de anställda kan sätta in mat de har med sig hemifrån. Antingen ett litet som lätt ryms nära kontorsplatserna och där man kan förvara kalla drycker och mellanmål, eller ett större att ha i lunchrummet med plats för matlådor. Det mindre kylskåpet gör sig också bra på hemmakontoret, för direkt tillgång på mat och dryck.

För snabb uppvärmning av matlådor är en mikrovågsugn ett måste och förutom de traditionella mikrovågsugnarna finns det idag också mikrovågsugnar med grill- och varmluftsfunktioner, vilket kan vara praktiskt om du inte bara vill värma mat, utan faktiskt också kunna tillaga den. Vad är sedan bättre än att också få serverat dessert? Våfflor på fredagar är en stämningshöjare! Varför inte investera i ett våffeljärn att sprida glädje med?

Under en arbetsdag hopar sig fort disken och det är praktiskt att ha en diskmaskin som tar grovjobbet. En diskmaskin kostar fort några tusen och för att få tag i den som passar dig eller ditt företags behov har vi en liten guide som kan vägleda dig. På Elgiganten kan du välja bland ett stort urval av diskmaskiner med varierande egenskaper och till bra priser. När inköpet är gjort hjälper vi dig gärna med installationen av din nya diskmaskin.

Epoq kök - hitta inspiration till ditt nya lunchrum hos Elgiganten

Är du i färd med att inreda ett helt nytt kök till lunchrummet har vi ett enormt utbud av vitvaror, köksmaskiner och elektronik som passar för just detta. Vår vision är att skapa köksglädje för alla och det uppnår vi genom att erbjuda smarta kök i alla prisklasser i samarbete med Epoq. Du är självklart välkommen till ditt närmaste Elgiganten-varuhus om du vill ha vägledning av våra säljare. Eller besök Epoq.se för att få ännu mer inspiration.

Få fler tips om hur du utrustar ditt kontor

Senast uppdaterad 2016-08-29 13:52:33