Bluffsamtal och falska meddelanden med Elgiganten som avsändare Läs mer >> 
Jämför produkter Du kan jämföra upp till 3 produkter

Marshall multiroom högtalare

Marshall multiroom högtalare

Marshalls trådlösa multiroomsystem levererar ett ensastående ljud till hela ditt hem. Du kan lyssna på en och samma låt överallt eller välja individuell musik per rum. Högtalarna tillkopplas via innbygd Chromecast, Spotify Connect, Airplay eller Bluetooth.
Marshall svarta högtalare
Marshall Acton högtalare

Marshall Acton - Liten och stark

Acton är möjligen något mindre än de andra högtalarna i Marshalls nya serie, men ljudet är ingenting annat än storslaget. Den ger en välbalanserad, kraftfull ljudupplevelse samtidigt som den tar upp lite hyllplats. Perfekt för små rum.

Marshall Stanmore - Den allsidiga högtalaren

Stanmore är den mest allsidiga högtalaren i Marshall-serien och passar perfekt for alla typer av rum, stora som små. Stanmore är fylld av avancerade komponenter och levererar ett högkvalitativt ljud som är synonymt med Marshall-namnet och dess rykte. Ljudet är rent och precist, även på de högsta nivåerna.

Marshall Woburn - Störst och tuffast i klassen

Den största högtalaren från Marshall, Woburn, ger ett robust ljud och har ett utseende som gör den till en perfekt mittpunkt för lägenhetens eller husets största rum. Woburn träffar höga diskanter rent och hanterar låg bass samt mellanpartier på ett mycket imponerande vis. Dual 5,25" bashögtalaren, kombinerat med styrka på totalt 110 watt (230V), ger en dundrande och kraftfull effekt som gör din favoritmusik rättvisa. Har du särskilt kräsna öron och är svag för Marshall-seriens klassiska design? Då bör du gå för Woburn.

 Marshall Acton
Marshall Stanmore

Senast uppdaterad 2017-09-11 12:40:10