Jämför produkter Du kan jämföra upp till 3 produkter
Banner med 
texten Det här är Microsoft 365

Det här är Microsoft 365

Microsoft 365 ger dig kraftfulla produktivitetsappar som gör livet mer kreativt, organiserat och säkert.
Office Mobile

Office Mobile

Skriv en kort berättelse. Skapa en vacker presentation. Skanna flera dokument. Med hjälp av appen Office mobile4 kan du vara lika produktiv och effektiv vid telefonen som vid datorn.

 Skydda dina filer med OneDrive

Håll dina filer säkra och lätta att komma åt, var du än befinner dig.

Spara dina filer på OneDrive för att skydda, säkerhetskopiera och hålla dem tillgängliga på alla enheter oavsett var du befinner dig. Dela dokument och foton med vänner och familj eller samarbeta i realtid i Office.6 OneDrive kan hjälpa dig att snabbt organisera och hitta viktiga saker, i synnerhet när du är på språng.

 Microsoft 365 Family
 Microsoft 365 Personal
 Microsoft Editor

Microsoft Editor

Skriv som ett proffs. Oavsett om du skriver en novell, ett e-postmeddelande eller en kommentar på sociala medier, skriver du tydligt och vackert med Microsoft Editor.5

PowerPoint Designer

PowerPoint Designer

Skapa proffsiga presentationer med några få klick. Med PowerPoint Designer kan du lägga mindre tid på att skapa presentationer och mer tid på att förbereda dig.

Säkerhet för hela familjen

Skydda din familj online och i verkligheten

Microsoft Family Safety* ger dig och din familj möjlighet att få sunda vanor och hjälper dig att skydda dina nära och kära. Hitta dina nära och kära,1 kör smartare,1 ställ in gränser för skärmtid och använd filter för webbplatser och spel så att du kan hjälpa dina barn att surfa och spela på ett säkert sätt.2,3

Håll kontakten med Skype

Håll er uppkopplade även när ni är åtskilda

Få saker gjorda. Tillsammans. Skype gör det lätt att hålla kontakten med vänner, familj och arbetskamrater, kort och gott hela världen. Mobil, stationär, Xbox eller smarta högtalare, välj din enhet. Och välj ett sätt att koppla upp dig på; direktmeddelanden, röstsamtal eller videochatt.

1. Positioneringsbehörighet måste föreligga. Körsäkerhet är endast tillgänglig i US, UK, AUS, CA. Microsoft 365 Family-prenumeration krävs för positionsaviseringar och körsäkerhetsfunktioner. 2. Innehållsfilter är kompatibla med Microsoft Edge på Windows 10, Xbox One och Android. Blockerar andra vanliga webbläsare. 3. Skärmtidsgränser fungerar i appar och spel i Windows, Xbox och Android, och enheternas gränser fungerar i Xbox och Windows. 4. Endast tillgänglig för iOS- och Android-telefoner. 5. Finns som tillägg för webbläsarna Microsoft Edge eller Chrome och kräver ett Microsoft-konto. En Microsoft 365-prenumeration krävs för optimal funktion. 6. Medförfattarna måste använda Office 2016, Office för webben eller de senaste mobiltelefonapparna. *Premiumfunktioner som är tillgängliga för Android. Kommer snart till iOS.