Jämför produkter Du kan jämföra upp till 3 produkter
Microsoft-ikoner som svävar i luften

Det här är Microsoft 365

Premiumappar i Office, extra molnlagring, avancerad säkerhet och mycket mer – allt i en smidig prenumeration.

Följande ingår

Microsoft-ikoner
 Bild som visar bilder lagrade i OneDrive

En säker plats för dina bilder och filer

1 TB molnlagring i OneDrive ingår i din Microsoft 365-prenimeration. Det innebär att du kan komma åt, redigera och dela 300 000 bilder och alla dina dokument mellan alla dina enheter - med vetskapen om att dina filer alltid är säkerhetskopierade och skyddade.

Nyheter i Microsoft 365

 Bild som visar Microsoft Editor

Ta fram det bästa författandet var du än befinner dig

Ta fram det bästa författandet var du än befinner dig med Microsoft Editor, din intelligenta skrivassistent. Editor ger avancerad hjälp med grammatik och stavning på över 80 språk.

 Bild som visar Outlook

Anslut. Organisera. Få saker gjorda.

Spara tid och fokusera på vad som är viktigt med Outlook - din organiseringsmedhjälpare. Den enkla, intelligenta designen gör det enklare att hålla kontakten och läsa igenom e-postmeddelanden snabbare.

 Bild som visar Powerpoint

Kickstarta din kreativitet

Uppnå mer och boosta din kreativitet med en ständigt växande katalog av premiummallar för Word, Excel och Powerpoint. Välj bland en mängd olika bilder, ikoner typsnitt och 3D-modeller när du vill förvandla dina idéer till verklighet.

 Bild som visar Word

Låt fantasin flöda

Skapa personligt och unikt innehåll av hög kvalitet med din Microsoft 365-prenumeration. Med ditt Microsoft 365-abonnemang kan du välja innehåll från en ständigt växande samling professionella kvalitetkonstfotografier, vektorillustrationer, slingfilmer, teckensnitt och ikoner för att hjälpa dig att hålla dina projekt fräscha och engagerande.

Skydda det som är viktigt

 Bild som visar OneDrive

Det blev just enklare att säkerhetskopiera dina datorfiler

Med säkerhetskopiering av datormappar i OneDrive kan du säkerhetskopiera dokumenten och bildmapparna på din Windows-dator till OneDrive, så att det alltid är skyddade, uppdaterade och tillgängliga på alla dina enheter.

 Bild som visar personligt valv i OneDrive

Personligt skydd

Personligt valv är en skyddad mapp i OneDrive som du bara kan öppna med identitetsverifiering i två steg. Det ger ett extra skyddslager för dina viktigaste filer.

 Jämförelse av 365 Family, Personal och Home & Student

Bli inspirerad av våra andra artiklar: