Jämför produkter Du kan jämföra upp till 3 produkter

Office 365 från Microsoft gör vardagen enklare

Office 365 gör det enkelt att arbeta både kreativt och effektivt. Oavsett om du vill skriva, räkna eller skapa snygga presentationer hittar du alltid det du behöver. Med OneDrive kan du dessutom lagra filer i molnet, vilket ger dig ständig tillgång till allt ditt innehåll var du än är. Välj mellan Office 365 Home eller Office 365 Personal.
Alla dina favoritprogram från Microsoft

Office 365 med alla dina favoritprogram

Med Office 365 får du självklart alla program du känner igen, kan och litar på. Word, Excel, PowerPoint, OneNote och Outlook ger dig oändliga möjligheter.

Office 365

OneDrive - när som helst, var som helst

OneDrive ger dig friheten att arbeta med vad du vill, precis när och hur du vill. Du får också möjligheten att snabbt och lätt lagra och dela med dig av bilder, filmer och dokument. Med Office 365 får du 1 TB OneDrive-molnlagring inkluderat i köpet. Detta ger dig friheten att arbeta med ett och samma projekt hemma, på resan eller på jobbet eftersom du enkelt och kan starta arbetet på en enhet och sedan fortsätta på en annan.

Office 365

OneDrive - teamarbete på en helt ny nivå

När alla medarbetare i ett projekt har tillgång till samma dokument blir arbetsvardagen både enklare och effektivare. Med OneDrive är detta möjligt. Efter att du ha sparat ett dokument i OneDrive kan du bjuda in andra för att redigera det tillsammans med dig. Detta är särskilt användbart vid teamarbete, större uppgifter eller för planering av olika slag. Som chef kan du använda OneDrive för att upprätta ett gemensamt semesterschema, till exempel.

Ink Editor

Magiska möjligheter med Ink Editor

Har du en Windows touch-enhet kan med hjälp av touchfunktionen eller en digital penna drastiskt utvidga dina redigeringsmöjligheter och förenkla arbetet. Med några enkla handrörelser kan du markera, teckna cirklar runt texterna, sätta kryss eller på annat sätt redigera dina dokument.

 Ink Math Assistant

Ink Math Assistant i OneNote

När du skriver matematiska ekvationer kan Ink Math Assistant snabbt skapa en interaktiv graf som hjälper dig visualisera svåra formler. Du kan zooma in och röra diagrammet runt för att se det mer detaljerat eller ändra värdena på de olika punkterna i diagrammet för att bättre förstå vad var och en gör i diagrammet.

Organisera dina idéer automatiskt

Organisera dina idéer på nolltid

Lägg bort tangentbordet, skriv en lista med din digitala penna och se hur den automatiskt konverteras till text och lista med punkter i PowerPoint.

Säg hejdå till statiska, tråkiga presentationer

Gör presentationer levande med 3D-animationer

Säg hejdå till statiska, tråkiga presentationer. Du kan använda Remix 3D för att lägga till 3D-modeller som byggnader, kontorsmaterial och dinosaurier till dina presentationer för att göra de levande.

 Upp, upp och iväg

Upp, upp och iväg

Insiktspanelen som drivs av Bing erbjuder mer än bara definitioner. Genom att välja ut ord och fraser och sedan öppna de i Smart Lookup kan Bing visa upp mer information, definitioner, historia och andra resurser relaterade till det ordet eller den frasen.

Använd handskrift för att redigera dina dokument

Redigera och ändra enkelt och smidigt

Med handskriftbaserade editor kan du använda din handskrift för att enkelt redigera dokument. Stryk ut ord för att ta bort de, ringa runt text för att markera den och använd automatiskt handskrift med en översträckningstusch på text.

3 smarta lägen

Hitta din röst

Fyll tomma sidor med innehåll med hjälp av smarta verktyg i den hittills bästa versionen av Word. Skriv dokument, anteckningar, mail och mer direkt i Diktat i Office.

 Skapa morfningsövergångar

Skapa morfningsövergångar

Morfning skapar sömlösa övergångar mellan dina powerpoint-slides. Morfning animerar inte bara dina existerande bilder eller text, den kan animera 3D-objekt, ord och bokstäver, inklusive avancerade textanimationer. Duplicera bara din första slide, flytta objekten dit du vill att de ska flytta sig till och tryck på Morfningsknappen. Du kommer imponeras av kvaliteten du får.

 Säg välkommen till PowerPoint Designer

Säg välkommen till PowerPoint Designer

Powerpoint Designer låter alla designa professionella slides på få sekunder. Professionella grafiska designers har i samarbete med Microsoft byggt Designer som med 12,000 olika designer gör det enkelt att skapa. Dra in ditt favoritfoto i presentationen så låter Designer dig välja mellan en mängd olika designideer. Välj din favoritdesign så är du helt färdig!

Välj rätt paket för dig

Hitta rätt version av Office här:

Inga produkter

Jämför
Lägg i kundvagn
 
  • 1 års abonnemang för 1 PC /Mac, 1 surfplatta och 1 telefon
  • 1 TB OneDrive molnlagring
  • 60 Skype-minuter per månad
  
 
Jämför
Lägg i kundvagn
 
  • 1-års abonnemang för 6 enheter
  • 60 Skype-minuter per månad
  • 1 TB OneDrive molnlagring
  
 

Läs mer om våra produkter här: