Jämför produkter Du kan jämföra upp till 3 produkter

Office 365 från Microsoft gör vardagen enklare

Office 365 gör det enkelt att arbeta både kreativt och effektivt. Oavsett om du vill skriva, räkna eller skapa snygga presentationer hittar du alltid det du behöver. Med OneDrive kan du dessutom lagra filer i molnet, vilket ger dig ständig tillgång till att ditt innehåll var du än är. Välj mellan Office 365 Home eller Office 365 Personal.
Office 365

OneDrive - när som helst, var som helst

OneDrive ger dig friheten att arbeta med vad du vill, precis när och hur du vill. Du får också möjligheten att snabbt och lätt lagra och dela med dig av bilder, filmer och dokument. Med Office 365 får du 1 TB OneDrive-molnlagring inkluderat i köpet. Detta ger dig friheten att arbeta med ett och samma projekt hemma, på resan eller på jobbet eftersom du enkelt och kan starta arbetet på en enhet och sedan fortsätta på en annan.

Office

Office 365 med alla dina favoritprogram

Med Office 365 får självklart alla program du känner igen, kan och litar på. Word, Excel, PowerPoint, OneNote och Outlook ger dig oändliga möjligheter.

Office 365

OneDrive - teamarbete på en helt ny nivå

När alla medarbetare i ett projekt har tillgång till samma dokument blir arbetsvardagen både enklare och effektivare. Med OneDrive är detta möjligt. Efter att du ha sparat ett dokument i OneDrive kan du bjuda in andra för att redigera det tillsammans med dig. Detta är särskilt användbart vid teamarbete, större uppgifter eller för planering av olika slag. Som chef kan du använda OneDrive för att upprätta ett gemensamt semesterschema, till exempel.

Magiska möjligheter med Ink Editor

Har du en Windows touch-enhet kan med hjälp av touchfunktionen eller en digital penna drastiskt utvidga dina redigeringsmöjligheter och förenkla arbetet. Med några enkla handrörelser kan du markera, teckna cirklar runt texterna, sätta kryss eller på annat sätt redigera dina dokument. Enklare blir det inte!

Office 365 Home eller Personal - vad passar dig?

Med Office 365 Home får du tillgång till Microsoft Office-paketet för hela 5 användare. Detta gör paketet till ett utmärkt val för en familj eller mindre arbetsplats. Office 365 Personal är anpassat för en person, men kan användas på flera olika enheter. Både Home och Personal finns för både PC och Mac, samt som såväl nedladdningsbara som fysiska versioner.

Läs mer om alla våra produkter här:

Senast uppdaterad 2017-07-17 11:55:10