Jämför produkter Du kan jämföra upp till 3 produkter

Miele Triflex HX1 – starkare, snabbare och mer flexibel

Upplev Mieles senaste innovation inom dammsugare: Triflex HX1. Den trådlösa dammsugaren har en unik 3-i-1-design som kombinerar flexibilitet, effektivitet och hastighet. Triflex HX1 överträffar allt du tidigare har upplevt när det kommer till dammsugare.
Miele Triflex

Större flexibilitet

Mieles unika 3-i-1-design kombinerar tre trådlösa dammsugare till en produkt. Den extra breda elektroborsten gör att du kan rengöra ett större område på kortare tid - utan att påverka effekten. Borsten anpassar sig också till alla typer av golv och rengör enkelt ytorna på djupet.

Miele Triflex

Maximal räckvidd

På några sekunder kan du bygga om handdammsugaren och utöka räckvidden så att det blir lättare att nå och dammsuga svåråtkomliga områden. Perfekt för att exempelvis dammsuga taklister, under låga möbler eller bakom stora föremål.

Miele Triflex

Ökad komfort

Om PowerUnit-enheten sätts fast på den nedre delen av dammsugaren är TriFlex HX1 extra enkel att använda. Den breda borsten arbetar snabbt över stora ytor och när du behöver pausa i dammsugningen, kan Triflex stå helt själv. Den har också ett eget väggfäste så att dammsugaren enkelt kan förvaras på ett praktiskt och platsbesparande sätt.

Miele Triflex

Kompakt

När du enbart använder PowerUnit-enheten är TriFlex HX1 lätt att hantera och perfekt för att dammsuga upp smulor och damm från möbler eller bilsäten.

Miele Triflex

Batteridriven

Det utbytbara VARTA Li-ion-batteriet ger en driftstid på upp till 60 minuter. Triflex HX1 Pro är dessutom utrustad med ett extra batteri vilket utökar drifttiden till upp till 120 minuter, så att du kan rengöra stora ytor. Den extra batteriladdaren gör att du också kan ladda batterierna samtidigt.

Miele Triflex

Kraftfull

Tack vare Vortex-teknologin i kombination med den effektiva elektroborsten, har TriFlex HX1 en överlägsen sugkraft på samma nivå som Mieles kraftfullaste dammsugarserie.

Läs mer om Elgigantens produkter: