Jämför produkter Du kan jämföra upp till 3 produkter

Monster Hunter: World - Welcome to the new world

Monster Hunter: World är den nyaste delen i den kritikerrosade RPG-serien, som välkomnar dig till The New World. Ge dig ut på en farlig jaktexpedition på den nyupptäckta kontinenten "The New World" och ta dig runt i dess outforskade vildmark på jakt efter landets mest vildsinta odjur. Det är upp till dig att utforska världen som du vill - antingen som ensam krigare i jakt på ära eller med upp till tre andra spelare online i sömlöst samarbetsspel.
Welcome to the New World

Welcome to the new world

I Monter Hunter: World kommer du som en jägare att ge dig ut på expeditioner, kämpa mot farliga monster och förbättra dina kunskaper efter varje monster du fällt. Samla loot från fallna bestar och använd det för att uppgradera dina verktyg och din rustning, samtidigt som du rör dig runt i levande ekosystem.

Landskapet och omgivningarna spelar en viktig roll när spelare på strategiskt sätt använder det till sin fördel. Jägare måste använda smarta tekniker för att överleva fighterna, för att till slut bli den ultimata monsterjägaren.

Upptäck, kämpa och överlev

Överlev i the New World

Genom att ta på dig rollen som jägare får du uppgifter som betyder att du måste ge dig ut på upptäcktsfärder till den nyfunna kontinenten, New World, och utforska detta oupptäckta landskap. Utnyttja omgivningarna och vildmarken till din fördel. Till exempel kan du vända odjuren mot varandra för att locka ditt mål till rätt ställe. Var bara försiktig då situationerna kan bli farliga.

Jaga och bli en mästare över monstren” title=

Jaga och bli en mästare över monstren

En blandning av monster bebor den nya världens landskap. Bekämpa monstren och samla loot för att skapa bättre utrustning och vapen, inspirerade efter bestarna du har fått looten ifrån. Genom att välja rätt utrustning kan hjälpa dig att utnyttja monstrens svagheter och få fördel i fighterna. Spelare kan rida på monstren tack vare spelets dynamik, och på så sätt få till noggrannare attacker.

Spelare och monster kan utan besvär röra sig från ett område på kartan till ett annat, samtidigt som spelets dynamik byter från natt till dag.

 Utforska för dig själv eller i grupper

Ensam eller i grupper

Det är upp till dig att utforska världen som du vill – antingen som ensam krigare i jakt på ära eller med upp till tre andra spelare online i sömlöst samarbetsspel.

När fighterna blir för intensiva för att överleva ensam kan du få assistans genom att skicka ett SOS ut till potentiella lagkamrater som kan komma dig till undsättning.