Jämför produkter Du kan jämföra upp till 3 produkter
Moto G6 Plus

Moto G6 Plus - en smartphone som är ett smart köp

Moto G6 Plus från Motorola är smart på alla sätt. Med ett smart kamerasystem med dubbla kameror som tar skarpa bilder dag som natt, den kan också identifiera sevärdheter och objektiv samt berätta mer om de. Moto G6 Plus är även smart nog att identifiera dig så att du kan låsa upp din telefon med ditt ansikte eller fingeravtryck. Älskar du film? Njut av dina favoritfilmer och serier på den fantastiska 5,9" Full HD + Max Vision-skärmen. Önskar du fler smarta funktioner? Vad sägs om en blixtsnabb processor på 2,2 GHz, rejäl batterilivslängd och TurboPower™ laddning. Detta är en smart smartphone. Köp den hos Elgiganten!

Tål lite av allt

Moto G6 Plus är helt innesluten av reptåligt Corning® Gorilla® glas med en 3D konturbakgrund som ger ett bekvämt grepp. Detta gör att telefonen tål att användas. Ytan är stänkskyddad så att du slipper oroa dig när du använder telefonen i regnväder, eller om du råkar spilla på den. Moto G6 använder en vattenavvisande beläggning för att skydda din telefon både på utsidan och insidan.

Moto G6 Plus är hållbar
Moto G6 Plus har en intelligent kamera

En kamera med högt IQ

Telefonens avancerade maskinvara klarar av att sätta fokus blixtsnabbt tack vare autofokuspixlar, och den stora bländaren ger enastående bilder även under sämre ljusförhållanden. Detta är den första Moto G™ med ett intelligent kamerasystem. Har du någonsin velat veta mer om en lokal attraktion? Justera kameran så att den kan identifiera vad du ser och berätta mer om platsen. Kameran klarar av att känna igen vem du är och låser upp telefonen på ett ögonblick. Börjar du bli trött på att ta samma selfies hela tiden? Lägg till ett roligt ansiktsfilter med 8MP frontkameran med LED-blixt.

Bli snabbare

Varför vänta på det goda? Använd dina favoritprogram utan att telefonen blir långsam. Spela spel och titta på videor utan irriterande förseningar, och surfa på nätet eller streama musik med blixtens hastighet. Moto G6 plus har en snabb Qualcomm® Snapdragon™ 2,2 GHz octocore-processor med kraftfull grafik och 4G-hastighet. Tack vare detta slipper du att kompromissa.

Moto G6 Plus är snabb

Möt resten av familjen: Moto G6 och Moto G6 Play

Moto G6

Moto G6

Med lillebror Moto G6 får du en vacker 5,7 tums Full HD + Max Vision-skärm med en vackert utformad baksida. Släpp lös kreativiteten med en dubbel bakkamera och verktyg för allt från fantastiska porträtt till roliga ansiktsfilter. Det kanske mest produktiva är att du kan använda telefonen hela dagen utan att behöva ladda. Du får även flera timmars batterilivslängd av endast några minuters laddning. Uppnå den hastighet du behöver med en 1,8 GHz octocore processor och 4G hastighet.

Moto G6 Play

Moto G6 Play

Med Moto G6 Play kan du titta på videoklipp på en 5,7” Full HD + Max Vision-skärm. Telefonen ger dig gott om tid för underhållning med ett batteri som varar i 32 timmar. TurboPower™ ger dig även flera timmars extra batterilivslängd på endast några minuters laddning. Ta bättre foton med en snabbfokuserande 13 MP-kamera. Lås upp telefonen säkert med ditt fingeravtryck. Allt detta kan du genomföra snabbt och effektivt tack vare en octocore-processor på 1,4 GHz.

Köp Moto G6-serien på Elgiganten

Inga produkter

Jämför
Visa produkt
Webblager (100+)  
Med Tele2 Fastpris 15GB Betala nu 1 kr, 384 kr/månad i 24 månader
  
 
Jämför
Visa produkt
Webblager (100+)  
Med Tele2 Fastpris 15GB Betala nu 1 kr, 394 kr/månad i 24 månader
  
 
Jämför
Visa produkt
Webblager (100+)  
Med Tele2 Fastpris 15GB Betala nu 1 kr, 394 kr/månad i 24 månader
  
 
Jämför
Visa produkt
Webblager (50+)  
Med Tele2 Fastpris 15GB Betala nu 1 kr, 424 kr/månad i 24 månader
  
 
Jämför
Visa produkt
Kommer in i lager 2019-02-25  
Med Tele2 Fastpris 15GB Betala nu 1 kr, 424 kr/månad i 24 månader
  
 

Läs mer om våra produkter här: