Jämför produkter Du kan jämföra upp till 3 produkter
Moto G7

Moto G7 - smartphones för de viktiga stunderna

Möt Motorolas nya G7-serie och upplev mobiltelefoner som är skapade för dig och din vardag. Serien består av Moto G7 Plus, Moto G7 Play och Moto G7 Power. Samtliga smartphones kommer med unika egenskaper anpassade efter dina behov.
Moto G7 Plus

Upplev, fånga och dela ögonblicken

Moto G7 Plus är en ordentlig kameratelefon. Med Moto G7 Plus handlar allt om stunder och hur man du kan fånga de stora och små händelserna i livet. Ett 16 MP dual-kamerasystem gör att du kan skapa kreativa porträtt och fantastiska utomhusbilder med otrolig djupeffekt.

Telefonen är också utrustad med Google Lens och en extra bred 6,2" Max Vision Full HD-bildskärm. Den är dessutom utrustad med en 8 MP-frontkamera, en helt ny skärmblixt samt en mängd spännande kamerafunktioner vilket gör videor och bilder unika, såsom till exempel timelapse.

Moto G7 Plus

En kamera för framtiden

För de små detaljerna är kameran utrustad med en högupplöst zoom som bibehåller både klarhet och detalj som oftast försvinner med en digital zoom. Dessutom är telefonen utrustad med Auto Smile Capture för grupp selfies som säkerställer att bilden tas först när alla leenden är framme.

Imponerande skärm

Den stora 6.2" Full HD skärmen ger dig en unik skärmupplevelse som lämpar sig perfekt för videor, spel, bilder och daglig kommunikation.

Moto G7 Plus

Batteri och laddning

På endast 15 minuter får du 12 timmars batteritid, och en fulladdning ger ett batteri som varar hela dagen.

Moto G7 Plus

Prestanda

Qualcomm Snapdragon 636 octa-core processorn är hela 50% snabbare än tidigare.

Moto G7 Plus

Vattenbeständig

Den vattenbeständiga designen skyddar mot spill och vattendroppar såsom lätt regn.

Moto G7

Moto G7 Play

Moto G7 Play är kraftfull och hela 110% snabbare än tidigare. Designad för att leverera maximalt oavsett vad du än gör, Moto G7 Play är perfekt för dem som älskar att spela, titta på filmer och pusha gränserna. Den stora skärmen med de klara färgerna gör telefonen till en perfekt underhållningsmaskin och det långvariga batteriet tillåter dig underhållas, så länge du orkar.

Moto G7

Moto G7 Power

Flera timmars batteritid innebär flera timmar av underhållning, och med Moto G7 Power får du båda. Föreställ dig ett batteri som håller upp till 3 dagar och som samtidigt kan leverera några extra timmar på bara några minuter - detta är exakt vad G7 Power erbjuder. Batteriet är på hela 5000 mAh, och därmed överlägset inom branschen. Dessutom får du fantastisk prestanda, fantastisk skärm och en felfri kamera, som med andra Moto G7-telefoner.

Läs mer om våra produkter här: