Jämför produkter Du kan jämföra upp till 3 produkter

MovieMask - världens mest bärbara biograf

MovieMask är framtagen av en norsk firma med samma namn. Masken låter dig återskapa den samma coola filmupplevelsen du får på bio, med hjälp av din mobiltelefon. Se på alla dina favoritserier- och filmer genom apparna på din mobil. MovieMask har helt mörk stoppning och kombinerar unika optiska linser som kompenserar för dina ögon, vilket ger dig en känsla av att sitta i en riktig biograf.
MovieMask – bioupplevelsen överallt

Få en riktig bioupplevelse vart som helst

Ta med dig MovieMask överallt – på flyget, på tåget, på stranden, på campingen eller bara hemma på soffan.

MovieMask är perfekt när du är på långa resor och bara vill njuta av en film i lugn och ro från allt annat, eller när du inte känner för att gå ut för att se på en film på bio.

MovieMask är din privata biograf som du tar med dig överallt.

 MovieMask – lätt att använda

Enkel att använda

  1. Placera telefonen i locket.
  2. Gå in på appen som har filmen eller serien du vill se på, till exempel Netflix, HBO eller varför inte YouTube. Alla appar som finns på Google Play Store eller Apple Store fungerar med MovieMask.
  3. Koppla in hörlurarna.
  4. Njut av filmen!
Moviemask – inte det samma som VR

Inte det samma som VR - bättre för 2D

MovieMask må hända se lika ut som andra VR-glasögon, men de är faktiskt något helt annat. Skillnaden vilar i optiken. Med traditionell VR på mobiltelefon delas skärmen i två för att leverera en bild till varje öga. Detta gör att du enbart använder en fjärdedel av skärmens kvalitet. Med MovieMask använder du hela skärmen och kan utnyttja skärmens verkliga upplösning.

Teknologin kräver inte specialanpassat innehåll för att fungera – det du ser på med din mobil kan du också se på med MovieMask.

 MovieMask – I samarbete med optikexperter

Utvecklat i samarbete med optikexperter

MovieMask ger dig en bärbar bioupplevelse vart än i världen du är. Linssystemet förstorar telefonens skärm, och synfältet motsvarar det samma som en 100”-skärm på tre meters avstånd. I samarbete med en av Norges ledande optikexperter har MovieMask utvecklat en lösning som gör det behagligt att titta på skärmen över en längre period, trots för att den är så nära dina ögon.

När du ser video på telefonen täcker skärmen enbart cirka 5% av ditt synfält. Optiken i MovieMask gör det möjligt för skärmen att täcka 60% av synfältet. Vikbara flikar på sidorna gör att du kan stänga ute ljuset helt och hållet, så du kan skapa din egen lilla bubbla där enbart du och innehållet du ser på är med.

Senast uppdaterad 2019-05-07 19:04:16