Jämför produkter Du kan jämföra upp till 3 produkter

NHL 19 - från utomhusrinkar till professionella matcher

EA Sports ger dig NHL 19 som kommer med en mängd nya funktioner. Upplev den mest autentiska ishockeyupplevelsen, spela på utomhusringar och klättra uppåt i karriären mot att bli professionell. Tävla mot ishockeyhistorians mest ikoniska spelare. Banbrytande teknologi ger dig explosiv skridskoåkning.
NHL 19 ger dig hundravis av möjligheter att skapa en personlig stil

Vinn över dina motståndare med stil

Det finns en outfit för alla i NHL 19. Välj bland 900 anpassningsalternativ inkluderat huvtröjor, jackor, parkas, mössor med mera. Stick ut med starka färger som verkligen representerar din personlighet - från NHL-kläder till de mest kända klädesmärkena inom sporten. Nya spelstilsklasser och spelaregenskaper låter dig även anpassa hur du presterar ute på isen.

Hockeyn återvänder till rötterna genom att gå tillbaka till de frusna sjöarna i NHL 19

Återvänd till rötterna

Hockeyn återvänder till rötterna genom att gå tillbaka till de frusna sjöarna. För första gången i serien historia kan du kliva ut på en sjö och tävla i EA SPORTS Hockey League. World of CHEL introducerar ett gemensamt framstegs- och anpassningssystem för din skapade karaktär i både nya och återvändande lägen. Nu kan du låsa upp utrustning och unika specialiseringar åt din karaktär som påverkar din spelstil.

Helt nya spelläget i NHL 19

Free-for-all Hockey

Fira din personlighet och slå dina motståndare i free-for-all hockeymatcher. Det helt nya spelläget låter dig spela mot två andra spelare i en helt öppen match utan regler där färdighet och kreativitet leder de bästa till toppen. Utan regler och avblåsningar kan du spela som du själv vill. Vinn i free-for-all-läget för att låsa upp nya utomhusrinkar och för att bli mästare.

 NHL 19 ger dig snabbare skridskoåkning än förr

Real Player Motion Technology

Den banbrytande animationsteknologin Real Player Motion Tech kommer till EA SPORTS NHL. RPM Tech levererar explosiv skridskoåkning med bättre kontroll, acceleration och respons ute på isen. RPM Tech används i kombination med helt ny fysikteknologi för kollisioner som gör tacklingarna hårdare och mer spektakulära än någonsin. NHL™19 är bättre på alla punkter tack vare dessa två nya system som levererar en mer fulländad upplevelse på isen.

NHL 19 har Swedish hockeyspelaren William Nylander

William Nylander blir svensk omlagsstjärna för EA SPORTS NHL™ 19

NHL™ 19 går tillbaka till hockeyns rötter med utomhusrinkar, över 200 spelbara hockeylegender och en ny uppgraderad spelupplevelse. Den unga stjärnan William Nylander som spelar för Toronto Maple Leafs pryder den svenska versionen av spelomslaget – och kommer att synas på både den digitala och fysiska versionen av EA SPORTS™ NHL™ 19 i Sverige.

“Det är en ära att få vara på omslaget för svenska versionen av NHL 19, det är lite av en barndomsdröm som jag haft sedan jag varit liten.” säger William Nylander.

Läs mer om Elgigantens produkter: