Jämför produkter Du kan jämföra upp till 3 produkter

Nokia 9 PureView - den ultimata kameramobilen

Det har ryktats om Nokia 9 PureView i flera år nu, och äntligen är den här. Världens första femdubbla kamera gör att denna smartphone skiljer sig från mängden. Ja, du läste rätt - fem kameror på telefonens baksida. Vad kan alla dessa kameror användas till? Det kan du läsa mer om det längre ned på denna sida.
6 490
 
Jämför
Visa produkt
Webblager (100+)  
  • 5.99“ QHD+ PureDisplay
  • Android 9.0 Pie
  • 5x 12 Mpx ZEISS bakre kameror
Läs mer Nokia 9 PureView smartphone (midnattsblå)
Bild av skyskrapor

Världens första mobil med fem kameror

Var och en av de fem kamerorna som Nokia 9 PureView har arbetar sinsemellan och anpassar sig automatiskt efter förhållandena för att fånga den bästa möjliga bilden. I princip så tas det fem separata bilder som smälts ihop till en enda otrolig HDR-bild. De fem 12 MP-kamerorna tar in upp till 10 gånger så mycket ljus som en traditionell sensor. Resultatet är bilder med ett högre dynamiskt omfång, flera detaljer och läcker skärpa i både det ljusa och det mörka. Du får även otroligt djup och livliga, verklighetstrogna färger.

Foto av flygplan

Flytta fokusen

De fem kamerorna skapar ett otroligt djup i dina foton. Nokia 9 PureView kan identifiera över 1200 lager i bilden med fokuspunkter. På så sätt kan du flytta och justera var fokusen sitter i bilden efter att du har tagit den. Kanske du missade på fokusen, eller kanske du hittade något mer spännande att sätta fokusen på. Detta ger dig en enorm frihet, men också läckra bilder med ett tydligt skärpedjup.

Bild av bebis

Allt är inte svart-vitt

Tre f/1.8 monokroma sensorer aktiverar ett inbyggt monokrom-läge som tar bilder i svart-vitt istället för att lägga över ett filter efter att bilden är tagen. Detta unika sätt ger dig otroligt detaljrika svart-vita bilder.

Är du över genomsnittet intresserad i fotografering kan du ta bilder i okomprimerat DNG-format. På så sätt behåller dina bilder ännu fler detaljer, och du kan redigera dem i till exempel Adobe Lightroom.

Nokia 9 Pureview fram och baksida

En skärm som låter bilderna stråla

När du har tagit läckra bilder vill du ju självklart kunna se dem på en snygg skärm. Nokia 9 PureView har en 5,99” pOLED QHD-skärm med 2K-upplösning. PureDisplay-teknologin återger färgerna som de faktiskt ser ut i verkligheten så att du får en ännu bättre visningsupplevelse, vare sig du ser på bilder eller filmer på din telefon. Med Sunlight Readability Enhancement har du ännu bättre läsbarhet ute i solen.

Nokia 9 Pureview framsida

En tålig mobil

Nokia 9 PureView är noggrant framtagen från en bit med 6000 aluminium, och är utrustad med Gorilla Glass 5 på både fram- och baksidan. Detta gör att den är tålig mot både repor och slag. Mobilen är damm- och vattentålig med IP67-certifiering, och den stöder trådlös laddning.

Lås upp mobilen genom att använda fingeravtrycksläsaren som är integrerad i skärmen, eller med AI ansiktsigenkänning.

Nokia 9 Pureview baksida

Android One - rent, tryggt och uppdaterat

Nokia 9 PureView kommer med Android One. Det betyder att du får en ren upplevelse utan onödiga appar och noll bloatware. Detta ger dig mer lagringsutrymme såväl som längre batteritid - och du slipper ha appar på mobilen som du aldrig använder.

Du får även de nyaste Android-uppdateringarna - både när det gäller säkerhet och programvara, så att du alltid är redo för nästa photoshoot.

6 490
 
Jämför
Visa produkt
Webblager (100+)  
  • 5.99“ QHD+ PureDisplay
  • Android 9.0 Pie
  • 5x 12 Mpx ZEISS bakre kameror
Läs mer Nokia 9 PureView smartphone (midnattsblå)