Det skickas just nu ut falska SMS och mail där Elgiganten står som avsändare. Läs mer >> 
Jämför produkter Du kan jämföra upp till 3 produkter

Norton Security - säkrare blir det inte

För varje dag som går blir vi mer och mer digitala. Vardagarna är fyllda med användning av smartphones, datorer, internett och appar. Samtidigt är det viktigt att du ska kunna känna dig trygg på att din information inte hamnar i fel händer. Norton Security gör att du alltid kan känna dig säker.
Norton Security

Sociala medier – onda avsikter

Sociala medier är en perfekt plats att sprida information och lyckliga ögonblick på, men det finns också många folk som missbrukar denna frihet. Identitetsstölder, falska giveaways och falska nyheter med mer har också blivit en del av vardagen. Det som såg ut som en helt oskyldig video visar sig snart att vara ett hot, inte bara för dig men också för dina vänner då viruset kan delas från din trovärdiga användare. .

Ha därför alltid en baktanke på vem du kommunicerar med, vart du trycker dig in och vad du fyller i för något.

Norton Security

Spyware – personlig info på villovägar

Spyware kan komma krypande camouflerat som oskyldig reklam eller som en nerladdning. Ett popupfönster som säger åt dig att ladda ner något för att kunna använda sidan eller ännu värre – tvingar dig gå in på en specifik sida.

Det är mycket enkelt att få spyware, svårare är det att få det bort igen. Till en början kan det vara skrämmande då din dator blir segare och du får upp mängder oönskad reklam. Ladda därför aldrig ner något du inte vet vad det är, tryck på osäkra länkar på nätet eller hoppa över viktig information. Se också till att alltid ha senaste versionen av din programvara.

Norton Security

Digitalt skydd

Ett lösenord skyddar dig och ditt privatliv. I en utsatt vardag är det viktigt att ha ett starkt lösenord där du blandar både bokstäver och tal. Byta lösenord då och då är inte en nackdel heller, samt att det är viktigt att inte ha samma lösenord överallt. På så sätt skyddar du dig själv samt att du ser till att ligga ett steg före alla hackers där ute.

Norton Security

Onlinedating

Onlinedating är en spännande upplevelse för många. Tyvärr finns alltid chansen för att personen på andra sidan inte nödvändigtvis är den du trodde det skulle vara. Det kan sätta känslor och pengar i fara, och i värsta fall till och med liv. Var alltid försiktig när du chattar med okända människor online.

Norton Security

En bank fylld av minnen

Saker blir stulna, går sönder eller plötsligt bara försvinner. Medan datorer, surfplattor och mobiltelefoner lätt kan ersättas är inte innehållet lika enkelt att rädda. Därför är det viktigt med säkerhetskopiering av alla dina viktiga filer så som bilder, filmer, musik och dokument. Molnlagring- eller på en extern hårddisk, valet är ditt. Oavsett vad du väljer är dina filer mycket säkrare än förr.

Norton Security

Totalt säkerhetspaket

Med Norton Security får du ett totalt skyddspaket så att du kan känna dig trygg på nätet. Skydda din dator mot virus, malware, spionprogram och andra hot. Du kommer också uppleva optimal prestanda när du ser på filmer, håller presentationer eller spelar spel. Se till att dina uppgifter och dina viktiga filer är trygga med Norton Security.

Norton Security

Senast uppdaterad 2017-09-05 09:27:56