Det skickas just nu ut falska SMS och mail där Elgiganten står som avsändare. Läs mer >> 
Jämför produkter Du kan jämföra upp till 3 produkter
 Nvidia GeForce GTX 1080Ti

NVIDIA GeForce GTX 1080Ti - Det ultimata grafikkortet

NVIDIAs nya flaggskepp GeForce® GTX 1080Ti är ett spel-GPU baserat på NVIDIA Pascal™-arkitekturen. Grafikkort, som är det senaste tillskottet till den ultimata spelplattformen, levererar spelkraft i absolut världsklass.
 GeForce® GTX 1080 Ti  - prestanda som slår det mesta

Dominerande prestanda

GeForce® GTX 1080 Ti är ett spel-GPU för gaming på högsta nivå. Med nästa generations GDDR5X-minne på 11 Gbit/s och en rejäl rambuffert på 11 GB har Ti egenskaper som få andra grafikkort är i närheten av. 

GeForce GTX 1080 Ti ger en otrolig spelkraft med 3584 NVIDIA® CUDA®-kärnor och 12 miljarder transistorer. Det innebär att du kan räkna med upp till 3 gånger mer prestanda jämfört med föregående generationers grafikkort, samt innovativa nya speltekniker och banbrytande VR-upplevelser.

 Kortet drivs av världens mest avancerade GPU-arkitektur

Nästa generations spelteknik

Få all kraft och prestanda du behöver för att driva de senaste displayerna, inklusive VR, ultra-hög upplösning och flera bildskärmar. NVIDIA GameWorks™-tekniker ger dig extremt friktionsfritt och filmiskt gameplay och 360-graders spelbilder som du kan visa i VR.

GeForce GTX 1080 Ti drivs av NVIDIA Pascal™ – världens mest avancerade GPU-arkitektur. Tekniken, tillsammans grafikkortets andra egenskaper, levererar en spelupplevelse som inte liknar något du sett tidigare.

 GeForce® GTX 1080 Ti  - prestanda som slår det mesta

Dominerande prestanda

NVIDIAs nya flaggskepp levererar en häpnadsväckande prestanda. GeForce GTX 1080 Ti representerar flera saker, men kanske mest av allt exceptionell teknik. Ett av flera exempel på detta är grafikkortets dubbla FET-strömförsörjning med sju faser. Allt kyls av en radialfläkt med en avancerad ångkammare med hög prestanda för att fungera under de mest utmanande temperaturförhållandena.

Starka VR-upplevelser

Upplev VR på ett helt nytt sätt

GeForce GTX 1080 Ti är också ett grafikkort som kan skryta med en imponerande VR-prestanda. Grafikkortet har lägsta möjliga latens och plug and play-kompatibilitet med ledande headset. Allt drivs av NVIDIA VRWorks™-teknik med levande VR-ljud, VR-fysik och VR-känsla. Den virtuella världen har aldrig känts mer äkta, nära eller levande

Läs mer om Elgigantens produkter: