Logo Elgiganten
Jämför produkter Du kan jämföra upp till 3 produkter
Oculus Rift – låt dig förbluffas

Oculus Rift VR - ta steget in i en annan värld

En hel virtuell värld väntar på dig. Med de PC-baserade VR-glasögonen Oculus Rift kan du träda in i en ny verklighet och uppleva spel och film som du aldrig gjort förut. Gör dig redo att förbluffas. Oculus Rift låter dina drömmar bli en del av vardagen.

Verklighetstrogen magi

Rift kan stoltsera med en unik design som inte bara är stilren och snygg, utan också användarvänlig. Glasögonen är så bekväma och medryckande att det kan vara svårt att vända tillbaka till verkligheten. Vad vi nu väljer att kalla för verklighet...

Bakom Oculus Rift stilrena yttre döljer sig också en teknologi som tar andan ur de flesta. Avancerad skärmteknologi (speciellt konstruerad för VR) och detaljerad tracking skapar en naturtrogen och förbluffande användarupplevelse. Headsetets trackingsystem följer varje rörelse, oavsett om du står upp eller sitter ned. Vid sidan av själva bildupplevelsen i sig ger också det inbyggda VR-ljudsystemet verklighetskänslan en extra skjuts. Gör dig redo för upplevelser du sent ska glömma och platser du aldrig vill lämna.

 Oculus Rift – låt dig förbluffas

VR med Oculus Rift – Så här gör du:

7 390
 
Jämför
Visa produkt
Webblager (5+)  
  • VR-headset med ljud
  • Sensor, fjärrkontroll, kontroll
  • 360-graders spårning
Läs mer Oculus Rift VR glasögon
2 990
 
Jämför
Lägg i kundvagn
Inkommer 2017-07-14  
  • Handkontroller
  • Följer rörelser
  • För Oculus Rift
Läs mer Oculus Touch handkontroller (2 st)

Elgiganten är mer än elektronik

Vi jobbar stenhårt för att vara ditt förstaval när det gäller elektronik. Men det handlar inte bara om pris och produkt, utan också om tillit. Elgiganten lägger inte bara vikt på det som händer innan du har köpt en vara, men också om det som händer efteråt. Elgiganten handlar om så mycket mer än elektronik – det handlar om dig.

Trygghetsavtal

Trygghetsavtal

Med ett trygghetsavtal säkrar du din produkt mot olyckor, skador och inbrott. Gäller i hela världen och du slipper bry dig om åldersavdrag. Vårt KNOWHOW-trygghetsavtal säkrar din produkt mot olyckor, skador och inbrott. I de fall din produkt byts ut istället för att repareras, erbjuds du alltid en ny produkt med motsvarande eller bättre tekniska specifikationer. Avtalet gäller i hela världen och du behöver inte betala någon självrisk (undantaget mobiltelefoner).

Läs mer om alla våra produkter här:

Senast uppdaterad 2017-01-06 09:28:44

Märke

Kategori

Produktnamn

Varuhus

Kampanjer och info