Jämför produkter Du kan jämföra upp till 3 produkter

Om KNOWHOW

Om KNOWHOW
Om KNOWHOW - allt du vill veta om våra tjänster

KNOWHOW är ett samlingskoncept för alla tjänster vi erbjuder våra kunder. Du kan få hjälp med installation, uppstart och uppgradering av dina produkter. Om du vill kan vi även se till att innehåll och kontakter överförs från ditt gamla till din nya produkt. Vi erbjuder också support ifall något går fel, så att du slipper oroa dig.

Elgigantens tjänster är indelade i fyra kategorier:

1. LEVERANS OCH INSTALLATION

Vi levererar och installerar dina nya produkter. Och om du vill kan vi även ta med oss de gamla tillbaka. Vi håller dig uppdaterad från och med att du handlar tills att du får dina produkter levererade. Om du beställt hemleverans ringer vi en halvtimme innan vi kommer.

2. UPPSTART OCH UPPGRADERING

Vi ser till att din produkt är klar att användas enligt dina önskemål och personliga preferenser. Vi kan bland annat flytta över gammalt innehåll, ställa in kanaler, ansluta tilbehör, installera och uppgradera program.

3. HJÄLP OCH SUPPORT

Behöver du hjälp med tekniska problem eller har du andra utmaningar med dina produkter från oss? Vi hjälper till med allt från telefonsupport till fjärrstyrning av dina produkter så att du kan få hjälp där det passar dig bäst.

4. TRYGGHET OCH SERVICE

Förlora inte bra minnen eller viktiga dokument! Vi hjälper dig med försäkring av produkter, säker radering och lagring, enkel delning av innehåll samt säkerhetsprogram som ger dig en tryggare digital vardag.

Du hittar våra tjänster via hemsidan, kundservice och i våra varuhus. Vårt tjänsteutbud kan variera mellan olika varuhus.

Vill du veta mer?

Tveka inte att fråga oss!

Hitta varuhus

Senast uppdaterad 2019-05-07 19:03:42