Jämför produkter Du kan jämföra upp till 3 produkter

AirFree luftrenare ger en bättre inomhusmiljö

Allt fler upplever hälsoproblem relaterade till astma och allergi. Airfree är en patenterad luftrenare utan filter, med en naturlig lösning för att minska dessa problem. Köp en luftrenare från Airfree och förbättra inomhusmiljön nu.
Airfree

Renare luft hemma

Har du någon hemma som plågas av astma- och allergirelaterade symptom? Då kan en luftrenare vara något för dig. Genom att rensa luften kontinuerligt får du en sundare och friskare inomhusmiljö. En luftrenare från Airfree är en naturlig lösning för att minska problem relaterade till allergier, mögel eller damm i hemmet. Genom patenterad teknologi ser de effektivt till att luften du andas in är fri från kvalster, bakterier och virus.

Airfree

Airfree - hur fungerar det?

Luftrenare från Airfree har en exklusiv patenterad teknologi där luften sugs in i en keramisk kärna med en temperatur på 200 grader (TSS®- Thermodynamic Sterilising System). Detta eliminerar effektivt mikroorganismer innan avkyld och renad luft ventileras ut. Välj mellan två modeller; E50 som passar rum upp till 24 kvm och P100 som har högre kapacitet och passar rum upp till 51 kvm. Luftrenarna väger så lite som 2 kg och flyttas enkelt mellan olika rum. Eftersom luftrenarna varken har fläktar eller turbiner är de väldigt tystgående och stör därför inte nattsömnen.

2 495
 
Jämför
Visa produkt
Webblager (100+)  
  • Effektiv luftrenare
  • För rum upp till 51 kvm
  • Perfekt för allergiker
Läs mer Airfree Luftrenare P100
1 995
 
Jämför
Visa produkt
Webblager (50+)  
  • Effektiv luftrenare
  • För rum upp till 24 kvm
  • Perfekt för allergiker
Läs mer Airfree Luftrenare E50

Läs mer om Elgigantens produkter: