Jämför produkter Du kan jämföra upp till 3 produkter

Philips prisvärda 7-serie med Ambilight

Med Ambilight ser du på TV på ett helt nytt sätt

Philips unika Ambilight-teknik skapar en mer intensiv och uppslukande upplevelse, med ljus och färger som strålar ut på väggen bakom TV:n. Ambilight skapar en ljuseffekt runt TV:n som ger intrycket av att skärmen är större samtidigt som skärmen blir bekvämare att titta på. Färgerna matchar scenerna på skärmen och ger känslan av en bild som tar sig utanför skärmens ramar.

Gillar du streaming så kommer du älska P5-bildprocessorn

Philips nya 5-i-1 bildprocessor P5 optimerar skärpa, färg, kontrast och rörelse, samt korrigerar brister vid exempelvis streaming i låg kvalitet.

Skarp bildkvalitet med 4K Ultra HD

Ultra HD-TV har fyra gånger högre upplösning än en vanlig Full HD-TV. Med över 8 miljoner bildpunkter får du en skarp och detaljerad bild. Desto högre upplösning TV:n har, desto skarpare, tydligare och mer verklig blir bilden. Detta är särskilt viktigt för större TV-apparater.

Android TV™: en hel värld av innehåll

Med Android i TV:n har du tillgång till massvis med appar, spel, filmer och musik. Du kan dessutom använda den inbyggda Chromecasten för att koppla din mobil eller surfplatta till TVn!

Enkel fjärrkontroll

Med ett tangentbord på fjärrkontrollens baksida loggar du enkelt in på olika appar och kan smidigt använda TVns webbläsare.

Koppla in allt du behöver

Philips 7-serie ger många möjligheter till att koppla in externa enheter. Den är dessutom redo för Boxer och ComHem.Läs mer om våra produkter här: