Det skickas just nu ut falska SMS och mail där Elgiganten står som avsändare. Läs mer >> 
Jämför produkter Du kan jämföra upp till 3 produkter
Laga smakfulla drycker med en Philips juicer

Laga smakfulla drycker med en Philips juicer

Att få i sig tillräckligt med frukt och grönsaker kan vara en utmaning. Med en juicer från Philips blir vardagen både enklare och sundare. Ett glas med juice ger dig mängder av vitaminer, mineraler och fibrer – så att du får all den energi du behöver. Läs mer om våra juicepressar, råsaftcentrifuger och slowjuicers här!
Philips Juicer – Snabb och enkel juicepress

Philips Juicer - Snabb och enkel juicepress

Vill du laga större mängder juice är en juicepress eller råsaftcentrifug något för dig. De är både praktiska och lätta att använda, och med en effekt på upp till 1 000 Watt kan du laga juice till hela familjen på nolltid.

En råsaftcentrifug är perfekt för hårda grönsaker som kål eller morötter.

Philips Juicer - Fiberrikt och gott med en slowjuicer

Fiberrikt och gott med en slowjuicer

En slowjuicer är produkten för dig som vill ha juicer som är fullpackade med fibrer, koncentrerad frukt och grönsaker. En slowjuicer vrider och pressar långsamt ut saften av grönsaker och frukt så att varje nyttig liten beståndsdel följer med ner i glaset. Slowjuicerns motor har en effekt på 100 - 200 Watt och är därför heller inte särskilt högljudd. Perfekt när du vill överraska familjen med färskpressad juice till frukost, till exempel.

Så får du barnen med på de goda vanorna

Du som är förälder är säkert medveten om att det ibland kan vara en utmaning att se till att barnen får i sig tillräckligt med grönsaker. Men, med en juicer, kan det faktiskt hända att detta blir lite enklare.

Färgrika och spännande juicer med rödbetor, grönkål, ingefära och andra nyttiga ingredienser är en sensation både i smak och utseende med rätt hantverk. Det kan hända att detta är lite lättare att sälja in än grovhackade morötter och broccoli.

Senast uppdaterad 2017-04-27 10:45:56