Jämför produkter Du kan jämföra upp till 3 produkter
En silvrig taklampa med Philips LED-lampa i

Philips led lampor - välj din glödlampa

Philips LED-ledlampor finns i olika design, storlekar och använder upp till 80 % mindre energi jämfört med traditionella glödlampor. Ljuskällorna har en lång livslängd och en ljuskvalitet du kan lita på. Idag är det många utav oss som sitter mer än sex timmar per dag framför en skärm, det kan vara väldigt jobbigt för ögonen. Philips LED-lampor är märkta med EyeComfort-loggan eftersom de är utvecklade för att vara skonsamma för ögonen.
Philips LED-lampa med SceenSwitch
En silvrig taklampa med Philips LED-lampa i
En silvrig taklampa med Philips LED-lampa i
En silvrig taklampa med Philips LED-lampa i

SceneSwitch - en lampa med tre ljusinställningar

Fungerar med din befintliga brytare

Med Philips SceneSwitch LED kan du enkelt dimra från klart och naturligt ljus till en varmare och mysigare belysning. Ljuskällorna fungerar med din befintliga strömbrytare, så att ingen ytterligare installation behövs. SceneSwitch kommer både med små och stora socklar och finns även som spotlight. I 2017 testades Philips SceneSwitch av 310 buzzador-medlemmar, och 98 % rekommenderar produkten vidare.En silvrig taklampa med Philips LED-lampa i

WarmGlow - ju mer du dimrar, desto varmare blir ljuset

Fungerar med din belysningsdimmer

Philips LED WarmGlow ger en upplevelse av dimrat LED-ljus. Till skillnad från en konventionell dimbar lampa, som endast dimrar ljusstyrkan, justerar de här lamporna även färgtemperaturen vilket ger ett varmt sken. Gå från dagsbelysning till mysig belysning på ett ögonblick med Philips WarmGlow LED.
En silvrig taklampa med Philips LED-lampa i

Vintage - designad för att synas

Lika snygg tänd som släckt Philips Vintage LED-utbudet är en samling av LED-ljuskällor som liknar den klassiska glödlampan med glödtråd. De sticker ut när de används för att skapa en nostalgisk miljö. Fullända din vintageinspirerade look och skapa en retrostil med Philips Vintage-socklar. Lampan finns i 6 olika storlekar och socklarna finns i guld och svart.

Philips LED-lampa med varmt ljus

Classic - ändra till belysning som är behaglig för ögonen

Utvecklat för att vara behagliga för ögonen Philips LED Classic kommer i många olika former och storlekar - det är därför enklare än någonsin att byta till LED. Du kommer inte bara spara energi, men du vill även kunna välja belysning som är behaglig för ögonen.

Philips LED-lampa med varmt ljus

Hitta inspiration i några av våra andra artiklar