Det skickas just nu ut falska SMS och mail där Elgiganten står som avsändare. Läs mer >> 
Jämför produkter Du kan jämföra upp till 3 produkter
Philips OneBlade

Philips OneBlade - en helt ny teknik inom rakning

Philips OneBlade är en ny teknik inom rakning och trimning som gör det möjligt att trimma och raka alla skägglängder med ett enda verktyg. De snabba skärbladen rör sig 200 gånger per sekund vilket gör att OneBlade arbetar väldigt effektivt. OneBlade rakar inte för nära och är därför mycket skonsam mot huden. Du kan raka allt från stubb till långt skägg.
Trimma med Philips OneBlade

Trimma

Trimma skägget till den längd du föredrar, 3 trimkammar ingår: 1 mm för nära trimning, 3 mm för stubb, 5 mm för längre stubb.

Styla med Philips OneBlade

Styla

Få perfekta kanter och konturer med det dubbelsidiga rakbladet. Du kan raka i alla riktningar och OneBlades form gör det enkelt att se var du stylar.

Raka med Philips OneBlade

Raka

OneBlade rakar inte för nära och skyddar på så sätt din hud – även på känsliga områden. Raka mothårs, placera rakbladet mot huden och raka enkelt och bekvämt på alla skägglängder.

Konturföljande Philips OneBlade

Följer dina konturer

Philips OneBlade är konturföljande vilket gör att du lättare kan trimma och raka alla områden i ditt ansikte.

Lång batteritid med Philips OneBlade

Lång batteritid

Philips OneBlade har ett uppladdningsbart lithium-ion-batteri som ger 90 minuters användning efter en timmes uppladdning (modell QP6520/20).

Vattentäta Philips OneBlade

Vattentät och hållbar

Raka dig med eller utan rakskum. Du kan till och med använda Philips OneBlade i duschen!

OneBlade är framställd för att hålla länge, men för att uppnå optimalt resultat bör rakbladen bytas ut var fjärde månad (baserat på 2 rakningar/vecka. Resultatet kan variera något).

Senast uppdaterad 2017-12-07 16:00:21