Logo Elgiganten
Jämför produkter Du kan jämföra upp till 3 produkter
Acer Predator Gaming

Predator laptops - Prisvinnande gamingkraft

Acer Predator-serien är prisvinnande, snygga och högklassiga bärbara gamingdatorer med enorm kapacitet och prestanda. Hos Elgiganten hittar du Predator 17-serien med högpresterande Predator Helios, prisvinnande Predator G9, gamingspecialisten Predator GX samt ultratunna nyheten Predator Triton.
 Acer Predator Helios

Predator Helios - Rå gamingkraft

Med bland annat Intel Core i7-7700HQ processor, Nvidia GTX 1060 och 512 GB SSD är Predator Helios en bärbar gamingdator fylld av klassledande komponenter.  Datorn, som har ett något lägre pris än flera av de andra Predator-modellerna har ett snyggt, svart chassi med röda detaljer och en prestanda som levererar. Seriös eller casual gamer spelar ingen roll. Med en Predator Helios, oavsett om det är på LAN eller online där hemma, har du de verktyg som krävs för att briljera. Datorns Nvidia GeForce GTX 1060-grafik med 6 GB RAM gör den nästan lika kraftfull som en stationär dator och gör att du kan spela favoritspel i 1080p med hög framerate. En 17,3 tum stor IPS LED-skärm levererar bilder av högsta kvalitet och med Acer TrueHarmony ljud låter även spel, filmer och musik riktig bra. Datorns Lithium-ion batteri ger dig dessutom upp till 7 timmars batteritid.

Predator G9 - Prisvinnaren

Elgiganten erbjuder i dag fyra olika modeller av bärbara gamingdatorer från Acer Predator. En av de produkter som fått mest uppmärksamhet är Predator G9. G9, som med sin drygt 17 tum stora IPS-skärm är en del av Predator 17-serien, är trots sin nätta storlek en formidabel gamingmaskin. Datorn har flera unika funktioner som bland annat dubbel kylning, Killer DoubleShot ProTM som effektivt dödar lag och RGB-belysning med över 16 miljoner färger där du kan finjustera varje enskild tangents utseende.

Datorns kraftfulla egenskaper har också resulterat i flera priser samt toppbetyg på flera välrenommerade bransch- och tekniksajter.

Predator GX - Gamingspecialisten

Nvidia GTX 1080, 8 GB DDR4 RAM, Intel Core i7-7700HQ-processor, 4K UHD skärm, Nvidia G-Sync, SATA HDD med 1 TB lagringskapacitet samt 256 GB SSD. Predator GX är en bärbar gamingdator med få rivaler. Trots sin storlek är GX en av marknadens mest kraftfulla datorer och med en 4K UHD (med 2160p upplösning) ger den en gamingupplevelse värdig en proffsspelare. Datorn har också fyra högtalare och dubbla subwoofers vilket levererar ett ljud som få andra bärbara datorer kan matcha.

Predator 17 X är byggd för pro gamers ned till minsta komponent. Med effektiv dubbel kylning, KillerLAN och 8 GB DDR4 RAM (som för övrigt kan uppgraderas till 64) är det en dator att lita på när det gäller som mest.

Predator Triton - Den ultratunna gamingbesten

Predator Triton har en ovanlig kombination av egenskaper. Den är uppseendeväckande tunn för att vara en gaming laptop, men samtidigt kraftfull nog till att mäta sig med några av de mest högpresterande bärbara gamingdatorerna på marknaden. Triton, som är knappt 1,9 cm tunn, är utrustad med Nvidia GeForce GTX 1060-grafik, Intel Core i7-7700HQ-processor 16 GB DDR4 RAM, 2x 256 GB SSD. Ändå väger den under 2,5 kg!

Dubbla AeroBlade 3D-kylfläktar håller din dator väl kyld när insatserna är som högst och kulorna viner runt dig i Destiny 2 eller CS:GO. En 15,6 tum stor IPS LED-skärm bjuder på Full HD upplösning och snygga färger som ger liv till dina spel, videor och bilder. De dubbla 256 GB SSD-diskarna kan även köras i RAID.

Läs mer om våra produkter här:

Senast uppdaterad 2017-09-13 16:44:31