Bluffsamtal och falska meddelanden med Elgiganten som avsändare Läs mer >> 
Jämför produkter Du kan jämföra upp till 3 produkter

PlayLink till PlayStation 4

Upptäck ett nytt sätt att spela på med PlayLink till PlayStation 4. Allt du behöver är en mobiltelefon, PlayStation 4 och en TV. All in. Play on.

Vad är PlayLink?

PlayLink är skapat för att alla ska kunna samlas runt TV:n när man spelar, och är en exklusiv samling med spel som kan kontrolleras med en smartphone eller en surfplatta. Alla titlarna är enkla att både lära sig och att spela – så att alla kan vara med på sina egna enheter. Redan nu hittar du spel som That’s You!, Singstar Celebration och Knowledge is Power bland titlarna, och flera kommer inom en snar framtid.

Hur fungerar PlayLink?

Varje PlayLink-spel har en tillhörande app till iOS eller Android-enheter. När varje spel har en individuell app sparar du både lagringsutrymme och mängd med data som behövs laddas ner. När appen är nerladdad måste du se till att du är ansluten till samma nätverk som PS4-konsolen, för att sedan följa instruktionerna på skärmen. Du kan använda PS4 som en WiFi-hotspot och ansluta dig direkt till den.

PlayLink

That’s You!

Välkommen till en irrelevant festquiz där du och fem vänner eller familjemedlemmar äntligen får veta vad ni egentligen tycker om varandra. Med TV:n, PS4-konsolen och en surfplatta eller en smarttelefon ska ni svara på över 1000 knasiga frågor, delta i knepiga ritutmaningar, ta selfies till fotoutmaningar och mycket mer. Jo bättre du känner de andra deltagarna, desto fler poäng får du.

Med ämnen om allt från skola till fritid måste du förbereda dig på att markera dig i spelet.

PlayLink

Singstar Celebration

Förvandla din smartphone till en mikrofon, samla dina vänner och sjung de största hitlåtarna i detta PS4-exklusiva spelet. I PlayLink-serien handlar det om att sjunga om att sjunga till över 30 populära popklassiker. Spela roliga festmelodier för upptill åtta spelare, och gör varenda kväll till en fest. Oavsett om du sjunger duett med din partner, eller filmar ditt uppträdande med PlayStation Camera och laddar upp den online är SingStar Celebration det perfekta sättet att släppa loss din inre popstjärna.

PlayLink

Knowledge is Power

Visa att du är kunskapsmästaren i detta utmanande exklusiva PS4-spel till den växande PlayLink-serien. Glöm de trådlösa DUALSHOCK 4-kontrollerna – det är telefonen som gäller nu. Plocka fram mobiltelefonen, välj de olika deltagarna och gå in i kunskapspyramiden där du och upptill fem vänner svarar på frågor i ett vilt race mot toppen. Med utmaningar på touchskärmen, möjligheten att psyka de andra deltagarna och en intensiv storfinal som går på tid gäller det att hålla tungan rätt i mun för att vinna.

PlayLink

Hidden Agenda

Kan du behålla lugnet i jakten på den ökända ”Trapper”-mördaren. Använd din mobilenhet för att ta knepiga avgörelser som påverkar hur historian utvecklar sig i detta PS4-exklusiva brottsspelet till PlayLink. Eftersom att utvecklaren av Until Dawn, Supermassive Games, ligger bakom det hela vet du aldrig vad som väntar bakom nästa hörn. Detta skräckinjagande mysteriet har en otäck känsla redan från början: Ta med dig upptill fem vänner i spelet så kommer alla få sina egna mål att jobba mot.

Senast uppdaterad 2017-12-05 09:18:42