Logo Elgiganten
Jämför produkter Du kan jämföra upp till 3 produkter

Nydesignade PS4 - Spelkraft i världsklass

Playstation har aldrig varit bättre. Med nya DUALSHOCK-kontroller och flera uppdaterade funktioner presenterar nu Sony nydesignade PS4 och PS4 Pro – konsoler som tar din spelupplevelse till nya höjder.

Eleganta PS4 – Fantastisk spelglädje i ny form

Playstation är världens bäst säljande spelkonsol. Nu är den tillbaka med ett nytt utseende. Den nya, tunnare PS4 har en helt unik design. Elegant och stilren är konsolen 30 procent slankare och 16 procent lättare än originalet, något som ger ett helt nytt visuellt intryck. Med PS4 får du en fantastisk spelprestanda som låter dig uppleva otroligt levande färger och häpnadsväckande HDR-grafik. Ta del av de häftigaste spelen och de bästa filmerna i toppkvalitet. Sortera dina spel och appar och dela med dig till vänner genom ett nytt och intuitivt gränssnitt.

Genom ”Share Play” och andra sociala funktioner kan du bjuda in vänner att delta i dina speläventyr, dela dina största ögonblick på sociala medier och till och med direktsända ditt spelande live över hela världen via flera olika videotjänster. Du får dessutom från 500 GB till 1TB lagringsplats som du kan använda till att spara dina spel och appar.

Nya PS4 är 30 procent slankare än föregångaren
PS4 Pro är den bästa playstation-konsolen någonsin

PS4 Pro – Bäst någonsin

Hösten 2016 presenterar Sony också nydesignande PS4 Pro - den bästa Playstation som någonsin gjorts. PS4 Pro är fylld till brädden av ledande teknik som levererar den snabbaste, vassaste och mest responsiva spelupplevelsen - någonsin. Tack vare extra prestanda under huven får dina favoritspel en ännu mer verklighetsnära känsla med intensiv grafik och fantastiska detaljer. PS4 Pro har också välsignats med en högre och mer stabil bildhastighet, vilket medför att händelserna i spelen blir både snabbare och flyter bättre.

Med en 4K TV får dina filmer och PS4-spel dessutom ytterligare skärpa och liv vilket ger en oslagbar visuell upplevelse*. Med 4K och HDR-färger får du detaljer så levande och spelkänsla så realistisk att du lika väl kunde ha varit där själv. Enkelt sagt. Playstation har aldrig varit bättre.

*4K TV krävs.

Hårdkokt action med DUALSHOCK

Den trådlösa DUALSHOCK 4-kontrollen är den mest intuitiva och ergonomiska kontrollen Playstation någonsin har designat. Nya DUALSHOCK har fått en helt ny framtoning, med bland annat en mer synlig och färgrik lysremsa.

De trådlösa Playstation-kontrollerna ger en oöverträffbar spelkontroll som låter dig få ut ännu mer av dina favoritspel, oavsett om du tar strid mot zombies eller styr en sportbil som forsar fram i 200 kilometer i timmen. DUALSHOCK gör din PS4 eller PS4 Pro ännu lite bättre.

De uppdaterade DUALSHOCK 4-kontrollerna ger ännu mer spelkänsla
3 290
 
 
  • Tunnare och lättare design
  • 500 GB hårddisk
  • HDR support
Läs mer PlayStation 4 Slim (PS4) 500 GB

Senast uppdaterad 2016-09-19 16:23:38