Information om Corona till våra kunder >>

Jämför produkter Du kan jämföra upp till 3 produkter
Prosjekt Recreate

Project Recreate

Det är mänskligt att råka ha sönder både det ena och det andra. Därför har vi på Elgiganten massvis med tjänster som kan hjälpa dig att säkra upp ditt digitala innehåll. Personliga minnen går ju inte att köpa på nytt! För dem som varit med om en sådan hemsk fadäs tog vi fram Project Recreate, där vi efterlyste människor över hela norden som blivit av med någonting omöjligt att ersätta. Och överraskade dem genom att återskapa just precis det.

PROJECT RECREATE – Fotot

Förra året fick Mie Vinzents ett infall att gå vandringsleden El Camino de Santiago i Spanien på egen hand. Hennes nära och kära blev lite tveksamma, skulle hon verkligen klara av det? Men alldeles ensam gick Mie 505 km, vilket också blev en viktig inre resa och en symbol för någonting större. Väl hemma uppstod dock det som inte fick hända. USB-stickan krånglade och alla bilder var borta. Se hur vi överraskade Mie genom att hjälpa henne återskapa den viktigaste bilden - som hon äntligen kunde få visa sin familj.

Vi kan hjälpa dig lagra dina bilder säkert! Läs mer om det här.

Visste du att endast 6% gör back up varje dag? 24% av oss gör ingen back up alls.

- Backblaze 2018

PROJECT RECREATE – Filmen

Fredrik kommer aldrig glömma första gången han fick åka sin absoluta favoritbil Ford Mustang. Tillsammans med bästisen Sindre cruisade de genom Skarnes gator i full fart. Fredrik filmade den oförglömliga upplevelsen med sin mobiltelefon. Som sedan hamnade i toaletten. Tillsammans med Fredriks mamma Erna hjälpte vi honom att återskapa filmen på nytt!

Vi kan hjälpa dig lagra dina filmer säkert! Läs mer om det här.

45% av alla smartphoneägare kommer råka ha sönder sin telefon.

- Business Insider

PROJECT RECREATE - Låten

Exit truth enter reality. Detta var titeln på Martins egenkomponerade favoritlåt, som försvann i en trasig hårddisk. När låten gick upp i rök försvann också Martins lust till musikskapandet, och en dröm hamnade på pause. Vi och kompisen Henrik ville hjälpa DJ mattant att komma på fötter igen. Genom att få återskapa sitt exakta ljudlandskap tillsammans med sin idol!

Lyssna på Martins låt på Spotify.

Vi kan hjälpa dig backa upp dina filer på fler ställen! Läs mer om vår molntjänst här..