Jämför produkter Du kan jämföra upp till 3 produkter

Control - Upptäck en okänd värld

Äventyrsspelet Control låter dig dyka in i en mörk och brutal värld som korrumperats av den utomjordiska kraften "The Hiss". Som den nya chefen för Central Bureau of Control är ditt jobb att kämpa mot de hotande övernaturliga krafterna på alla möjliga sätt, och återerövra Central Bureaus makt.
Control – Förvänta dig det oväntade

Förvänta dig det oväntade

Historiens huvudperson, Jesse Faden, är ny direktör för Central Bureau of Control som ett resultat av fruktansvärda händelser och hennes föregångares död – och tidpunkten kunde inte varit värre. Det finns ingen tid för att lära sig de nya rollen då Central Bureau of Controls huvudkontor i New York, Oldest House, har invaderats av en övernaturlig kraft kallad The Hiss. Jesses roll som ny ledare är bekämpa Hiss och återfå kontrollen över det mystiska gamla huset och dess hemligheter.

Besegra din fiende med alla tänkbara medel.

Med alla tänkbara medel

Att besegra Hiss är inte lätt och Jesse behöver all hjälp hon kan få. Situationen blir ännu värre då Oldest House har övernaturliga egenskaper som gör att byggnadens mardrömslika inre skiftar form och avslöjar faror bortom alla gränser. För att lyckas och överleva måste Jesse använda sina övernaturliga förmågor och sitt speciella Service Weapon för att återfå kontrollen över Oldest House.

 Imponerande spelupplevelse

Imponerande spelupplevelse

Control ger dig en elegant och naturtrogen spelupplevelse och en uppslukande, filmlik berättelse i en unik och spännande värld.

 Flexibelt stridssystem

Flexibelt stridssystem

Control ger dig spännande stridsmöjligheter. Definiera din spelstil med övernaturliga förmågor, uppgraderingar och modifierbara loadouts.

 Dynamisk värld

En dynamisk värld med dynamiska omgivningar

Utforska olikartade miljöer med skiftande arkitektur och utnyttja de dynamiska omgivningarna djupt inne i en oförutsägbar värld.

Läs mer om Elgigantens produkter: