Bluffsamtal och falska meddelanden med Elgiganten som avsändare Läs mer >> 
Jämför produkter Du kan jämföra upp till 3 produkter
Remington

Remington Keratin Protect – stylingredskap som vårdar ditt hår

Se till att ditt hår skiner som solen, och få en friskare och starkare naturlig frisyr med Remingtons nya Keratin Protect-serie. Stylingverktygen ger dig frisyren du vill ha, samtidigt som håret vårdas och du tillför protein.
Remington Keratin Protect

Köp en Remington-produkt och få en värmeskyddande spray från Jan Thomas

Sommaren är högsäsong för läckra frisyrer och efter en lång vinter är det verkligen dags att låta håret skina. Köper du en utvald Remington Keratin Protect-produkt (AC8820, S8598 eller CI83V6) i perioden 01.06-31-06 får du en värmeskyddande spray från Jan Thomas.

Möt sommaren med ett starkt och glansigt hår.

Remington Keratin Protect Remington Keratin Protect locktång

Få glamorösa lockar som en filmstjärna. Med denna locktång är det enbart din fantasi som definierar vad som är möjligt, nu är det bara att utforska dig fram till en frisyr du älskar. Mjuka vågor eller lekfulla lockar - det är upp till dig.

Remington Keratin Protect Remington Keratin Protect hårfön

En hårfön är ett av de viktigaste redskapen när du ska styla ditt hår, och om du har en riktigt bra hårfön kan du göra magi. Med Remingtons Keratin Protect kommer inte bara ditt hår att blåsas torrt, det blir också blåst friskt. Skapa volym, framhäv detaljer och utmana din styling varje dag.

Remington Keratin Protect Remington Keratin Protect plattborste

Att platta håret kan vara en lång, krånglig och tråkig process, särskilt om man har mycket hår. Remingtons nya Keratin Protect plattborste gör det superenkelt att platta håret, och det snabbt. Ditt hår kommer vara skinande och rakt, och de statiska hårstråna du upplever annars försvinner.