Jämför produkter Du kan jämföra upp till 3 produkter
Stylingprodukter från Remington som används av en modell

Remington PROLuxe Midnight Edition

Remingtons nya PROLuxe Midnight Edition är ett urval av stylingprodukter med hårtorkar, plattänger och locktänger. Produkterna har intelligent OptiHeat-teknik och är designade för heldagsstyling.

PROLuxe Midnight Edition hårfön

Varför inte ta hem frisörsalongskänslan medan du får ett krusfritt, strålande resultat? Denna hårtork har intelligent OptiHeat-teknik, en unik StyleShot-funktion och tillbehör som kompletterar stylingen. Den medföljande koncentratorn är utformad för att ge perfekt värme där det behövs och joniseringen ger ett glansfullt resultat.

Förutom praktiska tillbehör är hårtorken utrustad med en 3 meter lång sladd, precis som hos frisören. Praktiskt och flexibelt.

PROLuxe Midnight Edition plattång

Denna Remington-plattång ger dig en frisyr som håller hela dagen med den unika OptiHeat-tekniken som ger en jämn temperatur i varje drag. Plattången är perfekt för dig som har en aktiv vardag, med små och stora aktiviteter dygnet runt. Håret glider lätt över de keramiska plattorna och ger dig 50% uträtat hår på bara en rörelse.

Visste du att du även kan krulla håret med en plattång? Detta görs enkelt genom att börja närmast huvudet och vrida den 360 grader innan du långsamt drar ner håret.

PROLuxe Midnight Edition locktång

Detta är locktången för dig som ställer höga krav på styling och som vet exakt hur du vill ha det. Oavsett om du vill ha hårda lockar eller mjuka vågor garanterar OptiHeat-tekniken att värmen fördelas jämnt över tången så att resultatet varar hela dagen. Till exempel får du mer värme vid rötterna där håret är tjockare och mindre värme på topparna, som ofta kan vara tunnare.

Med GripTech-beläggningen får du et lätt motstånd så håret inte glider bort och med PRO + ställs temperaturen automatiskt in på 185 grader för att undvika värmeskador.

Stylingprodukter från Remington som används av modell

Läs mer om våra produkter här: