Jämför produkter Du kan jämföra upp till 3 produkter

Jaaaaa! Vi är så stolta!

2018 utsågs Elgiganten till ”Årets Butikskedja” vid handelsgalan Retail Award som arrangeras av branschorganisationen Svensk Handel. Syftet med tävlingen är att lyfta fram, belöna och hylla framgångsrika företag, personer och satsningar i handeln.

På en marknad som präglats av hård konkurrens och där andra aktörer bromsat eller gett upp har Elgiganten haft modet att fortsätta satsa och fått verksamheten att växa och utvecklas samtidigt som man höjt kundnöjdheten och stärkt varumärket. Genom att investera i fortsatt utveckling för både de fysiska butikerna och e-handelslösningarna har kedjan utvecklat sitt flerkanalserbjudande med bland annat nätköp som kan hämtas i butik inom en timme. Dessutom har Elgiganten utökat sitt erbjudande med tjänster som service och reparationer. I den allt mer komplexa och digitala världen ökar kundernas behov av service och support och här har kedjan satsat stora resurser på kompetenshöjande insatser för medarbetarna. En jätte satsar på att bli större.
- Motivering Retail Awards, 2018

- Det är otroligt hedrande att bli utnämnd till årets butikskedja i Sverige, säger Niclas Eriksson, VD på Elgiganten. Jag ser det som en bekräftelse på att de satsningar vi gjort varit helt rätt. Framför allt är det ett erkännande till våra medarbetare och det fantastiska arbete de gör för oss och våra kunder varje dag. Medarbetarna är vår största tillgång. Det är deras engagemang och vilja att hela tiden utvecklas och ge kunderna en ännu bättre upplevelse som ligger till grund för den här utmärkelsen.
Och till alla våra kunder – tack för att du väljer att besöka just oss när du ska handla dina nya vitvaror och hemelektronik!