Jämför produkter Du kan jämföra upp till 3 produkter
 Samsung Galaxy Book S

Samsung laptops: Galaxy Book S, Galaxy Book Ion och Galaxy Book Flex

Galaxy-familjen har blivit ännu större. Samsung Galaxy Book laptops är tillbaka i Norden. De tre nya familjemedlemmarna, Galaxy Book S, Galaxy Book Ion och Galaxy Book Flex kombinerar det bästa från mobilvärlden med datorvärlden. Tre tunna och flexibla, men samtidigt kraftfulla datorer med kapacitet för långa arbets- och studiedagar. Samsung bygger premium PC för de kräsna som vill ha otrolig prestanda förpackad i fina chassin. Samsung bygger PC i egna fabriker och ofta med egenutvecklade och egentillverkade komponenter.
 Samsung Galaxy Book S

Galaxy Book S

Denna supertunna bärbara dator (11,8 mm) väger under ett kg, har ett stilrent metallchassi och är perfekt för de som alltid är i farten och har långa, hektiska dagar fyllda med studier eller arbete. Galaxy Book S har en fläktlös design så att du kan arbeta i tystnad.

 Samsung Galaxy Book Ion

Galaxy Book Ion

Du behöver inte längre välja mellan prestanda och bärbarhet. Galaxy Book Ion är en ultraflexibel premiumdator med ett silvrigt magnesiumchassi. Datorn är tunn och elegant, väger under ett kg och har massvis av kraft - den är en fröjd att ha med sig.

 Samsung Galaxy Book Flex

Galaxy Book Flex

Galaxy Book Flex kommer med smarta S Pen och en touchskärm. Vik ihop den för att använda den som en tavla eller för att ta anteckningar - med S Pen är möjligheterna obegränsade. Med ett robust metallchassi tål Galaxy Book Flex lättare stötar och repor. Med de strömlinjeformade ytorna och de precisa linjerna är Galaxy Book Flex en trogen följeslagare.

Samsung Galaxy Book S Samsung Galaxy Book S Samsung Galaxy Book S
Samsung Galaxy Book S Samsung Galaxy Book S
Samsung Galaxy Book S Samsung Galaxy Book S
Samsung Galaxy Book S Samsung Galaxy Book S

Galaxy Book S

 Person sitter utomhus med Samsung Galaxy Book S

Detaljrik skärm

Galaxy Book S har en 13 tum TFT LCD-skärm. Precis som på en mobil är skärmen pekvänlig så du smidigt kan bläddra och zooma med fingrarna. Samsung Book S återger verklighetstrogna färger, också utomhus och i ljusa omgivningar. Föredrar du mer, mindre eller tonade färger kan de justeras efter din personliga smak. Aktivera Outdoor Mode genom att trycka Fn+O.

 Samsung Galaxy Book S laddas med USB-C

Ladda datorn på nolltid

Ladda datorn snabbt, var som helst tack vare den flexibla USB-C-laddningen. Du kan ladda till eller från alla enheter med en vanlig USB-C-port. Med upptill 17 timmars batteritid kan du jobba en hel dag. Börjar batterit i mobilen ta slut kan du enkelt ladda den direkt på Book S pekplatta.

 Intel Core i5 processor

Glöm störande ljud från fläkten

Tycker du också att det är störande när fläkten i datorn börjar surra? Galaxy Book S har en fläktfri design som gör att den jobbar tyst, utan att bli het. En klar fördel när man måste koncentrera sig på det man faktiskt gör. Book S Med Intel Core i5-processorn med Intel Hybrid Technology kan du vara säker på att datorn har tillräckligt med prestanda för en lång dag med plugg eller arbete.

Galaxy Book Ion

 Samsung Galaxy Book Ion skärm

QLED-skärm

Den prisbelönta QLED-skärmen återger verklighetstrogna färger, också utomhus i ljusa omgivningar. Du kan alltså både se film och spela utomhus - och låta dig slukas upp av den stora skärmen med supertunna ramen.

 Mobil ligger på Samsung Galaxy Book Ion och laddas

Trådlös PowerShare och lång batterilevetid

Upp till 20 timmars batteritid på en laddning - betyder jobb och underhållning länge och utan irriterande avbrott. Med Galaxy Book Ion kan du sällan skylla på att batteriet är urladdat. Skulle du ändå få slut på energin kan du snabbladda Galaxy Book Flex och få flera timmars kraft på bara några minuter. Tryck på Fn+F11 för att aktivera trådlös laddning för mobiltelefoner.

 Kvinna sitter med Samsung Galaxy Book Ion

Kraftfull processor och hög kapacitet

Med nya Intel 10-processorn får du bättre prestanda och snabbare uppkoppling (förberedd för Wifi 6). Med uppgraderad AI-kapacitet är Book Flex dessutom intelligentare än många andra datorer på marknaden. Streama videor och använd krävande fotoredigeringsprogram. Med inbyggt SSD-minne och UFS-kort får du ut ännu mer av din Galaxy Book Flex. Här finns plats med mycket data och allt går riktigt snabbt.

Galaxy Book Flex

 Samsung Galaxy Book Flex i vikt läge

Touchskärm och QLED

Precis som på en smartphone kan du använda fingrarna att nypa (pincha), dra och zooma direkt på skärmen. Galaxy Book Flex är en av de första PC med den prisbelönta QLED-skärmen, som ger verklig färgåtergivning även i ljusa förhållanden utomhus. Kanske föredrar du verklighetens färg, men vill du kan du öka styrkan, förstärka eller tona ner med inställningar för din personliga smak. Mäktig kommer färgkänslan vara hur som helst.

 Mobil laddas på Samsung Galaxy Book Flex pekplatta

Snabbladdning och lång batteritid

Upp till 20 timmars batteritid på en laddning - betyder jobb och underhållning länge och utan irriterande avbrott. Med Galaxy Book Flex flyter det på! Skulle du ändå få slut på energin kan du snabbladda Galaxy Book Flex och få flera timmars kraft på bara några minuter. Du kan ladda din eller kompisens Galaxy mobil, Buds eller Watch direkt på styrplattan. Smidigt!

 Kvinnar ritar med S-pen på Samsung Galaxy Book Flex

S Pen för kreativitet, arbete och studier

Med S Pen kan du skapa konstverk, skissa, räkna och ta anteckningar var du än är, direkt på skärmen. Välj mellan olika färger och tjocklekar. Luftkommandot innebär att du styr volym, paus, play och mute på distans genom att röra pennan i olika riktningar i luften. Använd Apparna Penup, Samsung Notes och Voice Note with Pen - för att utnyttja S Pen maximalt.

Köp din Galaxy Book här:

Inga produkter

Samsung Galaxy Book Flex 13.3" 2-i-1 (royal blue)
Webblager (50+)  
Webblager (50+)  
 • Intel® Core™ i7-1065G7 Processor
 • 16 GB LDDR4 RAM
 • 512 GB PCIe SSD
  
 
Samsung Galaxy Book ION 13.3" bärbar dator (aura silver)
Webblager (100+)  
Webblager (100+)  
 • Intel® Core™ i5-10210U-processor
 • 8 GB DDR4 RAM
 • 512 GB PCIe SSD
  
 
Samsung Galaxy Book ION 13.3" bärbar dator (aura silver)
Webblager (100+)  
Jämför
Lägg i kundvagn
Webblager (100+)  
 • Intel® Core™ i7-10510U-processor
 • 16 GB DDR4 RAM
 • 512 GB PCIe SSD
  
 
Samsung Galaxy Book ION 15.6" bärbar dator (aura silver)
Webblager (25+)  
Webblager (25+)  
 • Intel® Core™ i7-10510U-processor
 • 16 GB DDR4 RAM
 • 512 GB PCIe SSD
  
 
Samsung Galaxy Book S 13" bärbar dator (mercury gray)
Webblager (100+)  
Webblager (100+)  
 • Intel® Core™ i5-L16G7-processor
 • 8 GB LDDR4x RAM
 • 512 GB eUFS flashminne
  
 

Läs mer om Elgigantens produkter: