Jämför produkter Du kan jämföra upp till 3 produkter

Samsung Galaxy Tab S4 och Tab A 10.5

Samsung Galaxy Tab S4 är hjärtat i ditt uppkopplade hem, och Galaxy Tab A 10.5 blir familjens nya favorit. När surfplattor har blivit så viktiga delar av våra liv är det viktigt att du hittar en som passar för dig. Läs mer om Galaxy Tab S4 och Galaxy Tab A 10.5 och lista ut vilken som passar bäst för dig på denna sida.
2 990
 
Jämför
Visa produkt
Kommer in i lager 2019-06-03  
  • 10.5" 1200p LED-skärm
  • Android 8.1 Oreo, över 14 timmars batteritid
  • 3 GB RAM, 32 GB lagring
Läs mer Samsung Galaxy Tab A 10.5 WiFi (svart)
6 790
 
Jämför
Visa produkt
Webblager (100+)  
  • 10.5" 1600p Super AMOLED skärm
  • S-Pen medföljer, Android 8.1 Oreo
  • 4 GB RAM, 64 GB lagring
Läs mer Samsung Galaxy Tab S4 WiFi (svart)
Köp en Galaxy Tab A 10.5 eller en Galaxy Tab S4 och få med ett laddningsställ

Laddningsställ på köpet!

Värde 599 SEK

Just nu ingår ett laddningsställ vid köp av Galaxy Tab S4 eller Galaxy Tab A 10.5 fram till 30/06 2019*.

Så här går det till:

1. Köp din nya Galaxy Tab S4 eller Galaxy Tab A 10.5 hos Elgiganten.

2. När du får din nya Galaxy Tab S4 eller A 10.5, gå in på: samsung.se/tablets/offer

3. Fyll i dina personuppgifter, produktens serienummer, kvitto samt leveransadress. (Produktens serienummer hittar du genom att gå in under: Inställningar-> Om surfplattan).

4. Ditt laddningsställ skickas hem till den leveransadress du angivit.

* Gäller vid köp av Samsung Galaxy Tab A 10.5 eller Samsung Galaxy Tab S4 i Sverige, Norge, Danmark och Finland (Nordic Approved). Värde 599 SEK. Erbjudandet gäller köp fram till och med 30/06 2019 (kvittodatum gäller) och kan inte kombineras med andra erbjudanden. För att ta del av erbjudandet måste registrering på angiven hemsida ske senast 14/07 2019. Endast leverans inom Norden.

Samsung Galaxy Tab A 10.5 blir familjens favorit

Galaxy Tab A 10.5

Surfplattor har blivit en så naturlig del av våra liv att vi ibland glömmer bort hur användbar den är. De används ofta till spel och lek, men de kan ju så otroligt mycket mer. Galaxy Tab A 10.5 kommer bli en central punkt i ditt moderna hem. Den kan användas för alla familjens spellistor, för att hitta recept i köket och för att hålla koll på alla händelser under veckan. Och med 8 användarprofiler kan alla i familjen använda surfplattan.

Samsung Galaxy Tab S4 blir hjärtat i ditt uppkopplade hem

Galaxy Tab S4

Tab S4 är en smakfullt designad surfplatta med en högupplöst och vacker skärm som sträcker sig från kant till kant. Med otroligt ljud och en lång batteritid blir Galaxy Tab S4 hjärtat i ditt uppkopplade hem. Med 8 unika användarprofiler är det enkelt för hela familjen att dela på surfplattan. Håll koll på dina sociala medier, se på dina favoritserier och kontrollera ditt smarta hem med Tab S4.

Galaxy Tab S4 är en läcker surfplatta med en högupplöst och snygg skärm

Hjärtat i ditt uppkopplade hem

Det första du märker när du håller en Samsung Galaxy Tab S4 är den läckra designen av glas och metall och den superskarpa skärmen som nästintill går från kant till kant på surfplattans framsida. Men den är designad för så mycket mer. Det blir en ny central punkt i ditt hem för hela familjen.

Tack vare funktioner så som Daily Board blir den en digital anslagstavla med familjens fotoalbum, väder, tid och mer. Vill du, eller varför inte hela familjen titta på film är det en fröjd för både ögon och örat tack vare de fyra högtalarna som AKG har finjusterat. Eller varför inte rita? S-Pen (medföljer) är ditt nya kreativa verktyg för att illustrera dina tankar och idéer direkt på skärmen. Samsung Galaxy Tab S4 blir familjens nya favorit för så mycket mer än bara spel, lek och underhållning.

 Galaxy Tab A 10.5 är en prisvärd surfplatta för hela familjen

Hela familjens surfplatta

Surfplattor har blivit en så naturlig del av våra liv att man lätt glömmer bort hur kraftfulla och hur användbara de faktiskt är. Spel och lek är kul, men de kan så mycket mer. Samsung Galaxy Tab A 10.5 är en surfplatta som passar för hela familjen. Den kan enkelt användas för att styra familjens spellistor, för att hitta inspiration till recept i köket och för att styra många andra saker i hemmet.

Daily Board är familjens gemensamma digitala anslagstavla som gör det enkelt att hålla koll på alla hemmets sysslor. Galaxy Tab A är med andra ord en surfplatta för alla, med en högupplöst skärm som sträcker sig från kant till kant som ägnar sig väl åt filmer och serier. De fyra högtalarna med Dolby Surround är också en fröjd för öronen. Samsungs Kids Mode med barnanpassat innehåll såsom LEGO, Filimundus och Toca Boca gör den till en surfplatta som kommer bjuda på många avslappnande stunder.

Läs mer om våra produkter här: